Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés

Van egy stréber fiúcska az osztályomba, szinte mindig még a szünet előtti utolsó(!) napokon is, szóval senki se érti őt.

Szoktam vele beszélgetni de egyáltalán nem függök tőle.

És mostanában elkezdett nagyon dzsigolósan(xd) öltözködni pl aranykeresztet hord a nyakába vagy nagyon durván zselézi a haját.

Egyáltalán nem jön be, ráadásul még alacsonyabb is nálam szóval ja. :D

Tegnap meg ma is mondta hogy milyen jól nézek ki, persze mondtam neki hogy köszi, stb. De egyből témát váltottam :D

És félek hogy vallani akar nekem. De én nem szeretem őt.

Mit mondjak neki hogy ne sértődjön meg?

Ráadásul szerintem ha ezt megtudják az osztálytársaim még én is kínos helyzetbe kerülök :D 15/L

2017. jan. 27. 22:45
 1/9 Armentrout válasza:
Ha el akarod kerülni a vallomást akkor kicsit koptasd. Ne durván , mindig adj valami kifogást és ne beszélj vele. Akkor ha tetszel is neki, idővel elmúlik és nem olyan fájdalmas neki mintha visszautasítanád. Ha ezt már most elkezded az osztály tarsaid nem tudják meg így piszkálni se fognak.
2017. jan. 27. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Huhh ez elég jó ötlet, köszönöm :)
2017. jan. 27. 23:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy kihagytam egy szót a kérdésből xD
2017. jan. 27. 23:30
 4/9 Dórica :) ***** válasza:

1. Kerüld amennyire csak tudod!!!

2. Hazudd neki azt hogy van barátod! (Ha van akkor meg hazudni se kell... ) :)

2017. jan. 28. 00:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Sajnos még nincs barátom úgyhogy ha hazudnom kell hát legyen! :D
2017. jan. 28. 15:50
 6/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak ne érdekeljen az a fiú...úgy értem hogy legyél vele hideg és közömbös,mintha csak most találkoztatok volna!A lényeg hogy egy kicsit se érezze úgy,mintha viszonoznád A dolgot....És ne hazudd hogy van barátod mert megsértődik!!
2017. jan. 29. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot! :)
2017. jan. 29. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy picit oltogasd! Így egy aljas dögnek fog tartani de...ha máshogy nem...😂

Na de! Kerüld el őt és tényleg legyél vele hideg! JÉGKIRÁLYNŐ! Hajrááá 😄😚

2017. febr. 14. 20:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Okéé :D Picit féltem a mai naptól, de szerencsére nem vallott :P
2017. febr. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!