Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok szeretni egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok szeretni egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nem mondanám csúnyának sem szépnek magam, a kettő közt vagyok.Az alakomon dolgozom mert van rajtam némi felesleg.

Csendes és visszahúzódó vagyok.

165cm magas vagyok.

Kicsit fiús vagyok.Utálom a magassarkúkat,szoknyákat.Szempillaspirálon kivül mást nem használok.

Elég sűrűn káromkodok.

Szeretek focizni(bár annyira jól nem megy).Rocktól a komoly zenéig bármit meghallgatok.

Imádom a koreai nyelvet.

Nem volt még barátom soha, és nem is csókolóztam még.

17/L

2017. febr. 5. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Amennyit leírtál, simán tudnék 20/f
2017. febr. 5. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Lucifer szeretete rád vár, csatlakozz hozzánk és meglásd szép helyed lesz majd az új világban, a közelgő sötétség ellepi majd ezt a fertőt melyet emberi civilizációnak neveznek, közeleg a vééég gyermekeim.

amúgy ennyiből nem fogom megmondani neked soha, ha még szimpatikus egy ember nekem meg szépnek is találom akkor is szerintem jó 1-2 év kéne mire megszeretem.

2017. febr. 5. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyiből sajnos nem lehet ezt megmondani. Ugyanolyan mintha megpróbálnád leírni hogyan nézel ki. Lehetetlen. Másrészt pedig, ha nincsen valami óriási nagy hibád, akkor biztosan találni fogsz magadnak valakit 18/f
2017. febr. 5. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak egyike sem kizáró ok. Viszont más dolog ismerni az embert blablabla, leírásból nem lehet megállapítani blablabla... úgyis tudod.
2017. febr. 5. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. Tudnék.
2017. febr. 5. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, ha a sűrű káromkodást hanyagolnád.
2017. febr. 5. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
ha szereted, hogy vernek, akkor simán.
2017. febr. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!