Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom szeretni az olyan lányt akit nem tartok gyönyörűnek!?
Figyelt kérdés
Ez normális? 18 éves srác vagyok soha nem volt még párkapcsolatom és nem azért mert nem lehetne,mert nap mint nap írnak nekem lányok/beszélek minden nap személyesen is sok lánnyal,és kezdeményezni is próbálnak,de egyszerűen úgy érzem hogy hogy nem tudnék együtt lenni olyan lányokkal,akik nem csúnyák hanem átlagosak de nem fognak meg(tuti azt hiszik hogy az identitásommal vannak gondok : D),nem fog meg az arca vagy a szemei pl.
Életembe olyan lányt aki megfogott -ez első látásra történik mindig- nem sokat láttam, kb 5-6.De beléjük igazán szerelmes lettem.Normális ez? mit kezdhetek magammal?Tudom hogy nem lehet örökre várni a tökéletes lányra,de másikba meg nem tudok szerlemes lenni
2016. júl. 6. 08:56
1/4 anonim válasza:
Csak aztán meg nehogy úgy járj, hogy a "gyönyörű és tökéletes" lánynak meg te nem vagy szimpatikus...
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az lap probléma : D ezen akarok változtatni,mert tudom hogy nem jó ez így kemse,mert szükségem van valakire.
2016. júl. 6. 10:41
3/4 A kérdező kommentje:
*az alap probléma
2016. júl. 6. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!