Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány már nagyon régóta, de nem tudom hogy kezdjek el vele beszélgetni, egyre ritkábban látom a suliba de úgy vettem észre hogy kölcsönösen nézzük egymást, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 14:31
12/19 A kérdező kommentje:
Ez mind szép meg jó de ha nincs egyedűl akkor úgy már ez megint... :(Facebookot hagygyuk
2017. febr. 2. 17:35
13/19 anonim válasza:
Miért nem jó a face? Ott legalább egyedül van. :/
14/19 anonim válasza:
hát, nem tudom, a face nem valami jó ismerkedésre, de miután ott már beszélsz vele, akkor könnyebb utána élőben
15/19 Sztepi válasza:
Ha nem lépsz, meg fogod bánni az tuti.. :D
Amikor egyedül van, csapj le rá!
Megy el mellette és láthatóan mosolyogj rá, és köszönj! Hajrá! :)
17/19 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok egy fiúval:D egy jó ideje, ha találkozunk mindig bámul de nem lép semmit. Szóval szerintem próbálj meg mosolyogni rá, ha félénkebb vagy és nem mersz oda menni hozzá, akkor jelöld be facen és beszélj meg vele egy találkozót, nincs mit vesztened:)
18/19 anonim válasza:
Hát, valamit próbálj meg.
Ha nagyon a padló alatt van az önbizalmad ilyen téren, az fb is megérhet egy próbát, ha tetszel neki, nem lesz elutasító ott se szerintem. :)
Ha fb-n nem jött össze, próbálkozhatsz még tán való életbe.
19/19 anonim válasza:
Nehogy facebookom kezdd el a beszelgetest, en lany vagyok es utalom, ha olyan fiuk irnak ram, akikkel meg eletemben nem beszeltem eloben. Szerintem eleg nyomulos es felos dolog ez az irocskalas eloszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!