Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? 14/F (👇Többi lent👇)
Trollok kíméljenek, köszönöm.
A Hétvégén elmentem közönségkorizni a barátommal.(Tudni kell rólam, hogy 7 éve jégkorongozok) És a pályán volt egy lány aki első látásra bejött nekem.Szemeztünk, de nem mentünk oda egymáshoz.
Másnap délután fb-n kaptam egy üzenetet a lánytól, hogy szia te voltál-e ott fél 10-től a koripályán hétvégén.Mondtam hogy igen.Szóba eredtünk meg minden, a mondataiból ki lehetett venni hogy, bejövök neki (az már más sztori hogy hogyan talált meg engem) és pont egy hete ismerem.Szeretném elmondani neki hogy mit érzek iránta.Nagyon kedves, nagyon jó arc de ha próbálok bókolni akkor furcsánnézős smileyt ír.
Hogyan mondjam el neki, és ha lehet, hova hívjam el?
A választ előre is köszönöm.
14/F
Figyi igaz hogy ő keresett meg téged de neked kéne lépned így komolyabban.
Tudod mi lányok nagyon ijedősek tudunk lenni ha a szerelemről van szó.Képesek vagyunk heteket/hónapokat akár éveket is húzni a vallomásunkat mert félünk a visszautasítástól.
Hívd el egy találkára és ott mond meg neki az érzéseidet és úgy látom nem közömbös irántad.
Szóval hajrá szurkolok! :)
14/L
Én lány vagyok.Ez alapján én sem értem,miért mondott nemet.
Mit mondtál neki és mit válaszolt pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!