Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy amit érzek az barátság vagy szerelem?
Van egy fiú akivel már régóta jóba vagyunk és tudom hogy ő többet érez mint barátság. Én többször megmondtam neki hogy semmi több nem lesz. De ő nem hagyta annyiban. Minden nap rámír sulin kívül, meg van hogy elmegyünk egy bandával a városba. Sokszor megöleljük egymást, és nagyon jól esik. Alig várom hogy találkozzak vele (miatta várom a sulit is). Nagyon várom hogy rámírjon. Sokszor egymásra nézünk, mosolygunk, gyakran megérint a vállamat, a derekamat. Próbálok mindig a közelében lenni. A haverjai folyton célozgatnak arra hogy ő meg én. Meg a barátnőim is.
De mégsem tudom hogy szerelmes vagyok belé, vagy barátságot érzek. Lehet hogy csak bemesélem magamnak?
Szia!
Ha szerelmes nem is vagy, de valószínűleg tetszik... Vagy az is lehet, hogy nagyon jófej és egyszerűen egy szuper társaság. De annak több esélye van, hogy tetszik. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!