Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi csináljak?
Van eg fiú aki járni akar velem és igából én nem tudom eldönteni,hogx mit akarok,mert az osztálytársam és nálam nagy szabály ez a házi nyúlra nem lövünk dolog,de ő más❤ Vele minden más lenne és nem tudom mit tennék,ha nem lennénk osztálytársak mármint ez egy olyan barátságból kialakult szerelem és ismerjük egy,ást,minent tud rólam és belehalnék ha elveszteném és ő tényleg járna velem de ennek vannak hátul ütői(7.-es vagyok) és korainak tartanak epmége gy barátot,de vele más lenne❤❤ meg igazából ne, nagyon akarom hogy pl híre menne a suliban de neki ezzel semmi baja nem lenne de a legnagyobb bajom az hogy lehet hogy elkoltoznek es ha most belevágnek akkor utana sokkkal nagyobb fajdalom lenne ugy elveszteni hogy elmegy mimtha most vesztem el de akkor keg tonkre megy a baratsagunk😓😭😭
Nem tudom mit csinaljak😭😭
Hát itt csak ellen érveket tudok felsorolni hogy miért ne jöjj vele össze sehogy sem lenne ennek jo vege
1 nagyon fiatalok vagytok meg es valoszinuleg par honap utan vege lenne az egesznek
2 osztalytars az nagyon rossz otlet (sajat tapasztalatbol mondom csak nekem kozep iskolaba volt es nekem is baratsagbol alakult ki a szerelem)
3 az hogy elkoltoznek
Szerintem hagyd a francba ne jojj vele ossze mert miutan szakitotok nagyon megfigod banni mert az utan mar baratok sem lehettek mert minden megvaltozik
18/L
Köszönöm a válaszod😊
De ha most mondom meg neki,hogy ez nekem nem megy akkor most nem megy tönkre a barátságunk???
Nagyon félek tőle😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!