Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

160-165cm, 53kg, kékes zöld szem, szőkés batrna haj ami lapocka alá ér , a fenekemre csak annyi hallottam hogy szívesen megfognák .

Kedves, barátságos, vicces, kicsit szégyellős visszahúzódó,de tud bunkó lenni azzal aki megérdemli.

Ha nem járnátok vele miért?

Kort is írjatok légyszí!

2017. jan. 30. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9 Én már most félek tőle :D
2017. jan. 30. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Nekem egy fő szempont ráadásul, hogy visszahúzódóbb legyen.

15/f

2017. jan. 30. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy leírás alapján (pláne, ha magadról írod) nem lehet megítélni senkit. De.

160 cm meg 165 cm között elég nagy a különbség, döntsd már el, milyen magas vagy. :D

A szőke haj, kék szem nekem kizáró ok, nem tetszik szinte egy lányon sem.

A fenekedre én nem tennék ilyen megjegyzést, mert ez parasztság, erre inkább ne legyél büszke, ezt minden lány és nő megkapja a buszpályaudvaron a közmunkásoktól.

Az jó, ha kedves vagy, az is, ha barátságos. A vicces relatív, mindenkinek más a humora, lehet, hogy ami szerinted vicces, az szerintem baromira nem.

A szégyellősség aranyos, egy bizonyos mértékig.

Bunkónak nem kell lenned, egy 14-15 éves kislány senkivel ne bunkózzon, ne balhézzon, meg ne akarja eldönteni, ki mit érdemel meg, mert iszonyatosan égő, mikor kamaszlányok flegmáznak egymással egy társaságban.

Ha valakit értelmesen, felnőttként helyre tudsz tenni egy vitában, az becsülendő, de a bunkózás szánalmas. Bocs.

21/f

2017. jan. 30. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
De hogy pozitívumot is mondjak, sokkal inkább veled járnék kedves kérdező, mint azzal a tetkós 17 éves bunyózós emós "bombanővel", akit a 9-es válaszoló roppant kifinomult stílusban jellemzett nekünk. :D
2017. jan. 30. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Teleszkópos vagy?
2017. jan. 30. 21:01
 16/18 anonim válasza:
Amit leírtál az mind nagyon szép és jó (főleg a seggedről) de szerintem kihaggytad a leírásból a hibáidat 18f
2017. febr. 1. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Járnék hát! :D
2017. febr. 11. 09:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy járnék egy ilyen lánnyal ;)
2017. febr. 17. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!