Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok egy ilyen lánnyal? (nem társkeresés célból írtam ki)

Figyelt kérdés

Magabiztos vagyok és mindig megmondom egyenesen amit gondolok (ha kíváncsiak a véleményemre). Nem szoktam bunkózni, ha kell megvédem magam. Szeretek olvasni, hazudni csak akkor szoktam ha védek valakit. Hosszú világosbarna, eredetileg hullámos hajam, gesztenyebarna szemem van. Magas vagyok (kb. 170-180 cm), hosszú vékony lábakkal és karcsú testalkattal. Jó tanuló vagyok.

14/L (kb. 1 hónap múlva 15)

2016. márc. 30. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
.
2016. márc. 30. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Álomcsaj vagy <3
2016. márc. 30. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Rossz tulajdonságot is illene megemlíteni mert gondolom az is van ennyi jó mellet.
2016. márc. 30. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek jó dolgok meg minden de ezt minek írod ki harmadjára is ?? ;):D
2016. márc. 30. 10:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen vannak rosszak is nyilván, van mindenkiben. És nem harmadjára írom.
2016. márc. 30. 10:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Például a hazudozás nem jó tulajdonság, még ha csak védelemből is teszem. Elég önfejű vagyok, ez alatt azt értem, hogy nagyon senkire nem hallgatok csak magamra. És allergiás vagyok arra, ha valaki kutakodik a dolgaim között. Ez a három a legrosszabb tulajdonságom.
2016. márc. 30. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján csak annyi hogy bár idősebb lennél...a magasság nagyon király ^^
2016. márc. 30. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja.
2016. márc. 31. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!