Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek el tudom érni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el tudom érni újra, hogy legalább egy esélyt kapjak?

Figyelt kérdés

Fél éve romlott meg a kapcsolatunk, és kb. 1 hónappal később véget is ért.

Nem beszéltünk 2 hónapig, majd kapott egy smst születésnapján. Választ nem kaptam, csak 2 héttel később, amikor megkeresett Skypeon.

Augusztusra elrendeztük a dolgokat, szóval már nem haragszik rám, és megbocsátott. Volt egy időszak, amikor folyton hívogatott, smseket küldött napi 1000-et, és én is neki, de valahogy nem jött össze, pedig sokat vele voltam (csak neten mert talira nem akart jönni, mert "nem tudott volna beszélni" álítása szerint...)

Ez véget ért de még néha beszéltünk.

De ezen a héten megint megkeresett. Azóta megint normálisan el tudunk beszélgetni, de már félve hozom fel azt a témát, hogy kapjak egy esélyt, mert félek, hogy elküld valami szép helyre :D

Mit tegyek? Ha valamit még érez (mondta egyzser, hogy hiányzok neki, kb 1 hónapja) akkor jobb lenne még egyszer felhozni, a könyörgős témát, vagy csak beszélgessek vele, hogy újra "megsimerjen"?

F/16 L/14

2015. okt. 10. 08:37
 1/1 anonim válasza:
szerintem még kaphatsz egy esélyt csak légy kitartó!!
2015. okt. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!