Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval kissé fiús vagyok.Nem szeretem a magassarkúkat,szoknyákat,sminkeket.Persze szempillaspirál jöhet,de semmi több.Utálom a fülbevalókat,karkötőket,viszont van orr piercingem.
Komoly zenétől kezdve a rockig mindent hallgatok.Imádom az animéket.
Nem volt még barátom és kezdek kételkedni,hogy egyedül maradok.Elég csendes és visszahúzódó vagyok,és barátaim sincsenek nagyon,de akiket régota ismerek azoknál be nem áll a szám.Igazából az a gond,hogy nem tudok közeledni az emberek felé.
17/L
2016. okt. 30. 03:15
1/4 anonim válasza:
Hát személyiségeddel szerintem semmi gond..:) külsődről meg sokat nem tudunk, szóval nem tudom megmondani..
20F
2/4 anonim válasza:
Hidd el nem maradsz egyedül :D Még csak 17 éves vagy, van még időd bőven. Én 18 éves voltam mikor találkoztam és járni kezdtem az első barátommal.
3/4 anonim válasza:
Az egyéni döntés hogy magassarkút vagy másat és hogy sminkelsz e vagy nem :D, de amúgy nincs veled gond :D
4/4 anonim válasza:
Nincs gond szerintem a stílusoddal, akkor zavarna, ha velem akarná animét nézni 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!