Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti járnátok olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan lánnyal aki előtte évekig a csak baráti viszonyban voltatok?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit első osztály óta ismerek. Mindig nagyon jól elbeszélgettünk mint barátok. Most 9.-esek vagyunk és más suliba járunk. Én azonban mindig éreztem iránta szerelmet is. Megpróbálkozzak? Vagy mostmár késő és nincs esélyem? Ez gáz?

2016. jan. 24. 20:13
 1/2 anonim válasza:

Én nem próbálkoznék meg kapcsolattal egy baráttal, mert ha netalántán összejöttök, és szakítotok, akkor abból nem lesz többé olyan jó barátság, mint amilyen korábban volt. Másrészről ha kiderül, hogy te többet érzel iránta, mint barát, azzal valamit megmozgatsz benne, ami nem épp pozitív, és lehet, elbizonytalanodik a barátságotokkal kapcsolatban. Mivel még 9.-esek vagytok, így merem azt mondani, hogy a lány nem lehet túlzottan határozott párkapcsolatok terén. Tapasztalatból mondom, hogy egy 16-18 körüli lány - az első pofonok után - jön rá arra, mi az a szerelem, vagy úgy a kapcsolat unblock.

19/F

2016. jan. 24. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem késő egyáltalán, jobb is így, mint osztályon belüli kapcsolat. Én járnék volt osztálytárssal.

16L

2016. jan. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!