Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok ilyen lánnyal?
160-165cm, 53kg, kékes zöld szem, szőkés batrna haj ami lapocka alá ér , a fenekemre csak annyi hallottam hogy szívesen megfognák .
Kedves, barátságos, vicces, kicsit szégyellős visszahúzódó,de tud bunkó lenni azzal aki megérdemli.
Ha nem járnátok vele miért?
Kort is írjatok légyszí!
Számbeli adatok szerint nem tudok és nem is döntök amikor a lányokról van szó. De el tudom mondani, hogy én mit veszek figyelembe amikor egy lányt "kiválasztok".
Az elsődleges szempont, hogy valami fogjon meg benne. Legyen csinos, nevessen a vicceimen. Tudjunk beszélgetni. A kisugárzása is nagyon sokat számít számomra. Talán az a legfontosabb egy lányban. Ilyen adatok szerint nem lehet eldönteni szerintem valakiről, hogy járnák-e vele. De példáúl szeretem az alacsony lányokat. A visszahúzódóttság is beszokott jönni.
Remélem segítettem. 17-F
Így a leírtak alapján igen. De sajnos édeskevés infó.. (Ha egy lány szégyenlős, az olyaan cukii :3 )
17/F
Itt mindenki a "jó" oldalát írja le, ez szánalmas.
Akkor tudnának dönteni ha kiismernének..
A kékes szem az oké, de honnan tudjuk az orrrod arcod milyen,mire hogy reagálsz...
Hát nem haragugy én nem járnék veled. Mi az hogy a "fenekedröl annyit hogy szívessen megfognád"? Megkértem barátnömet hogy jellemezze magát hasonlóan mint te.
Stilus:emo
169centi tenger kék szem vörös haj.
A testemröl annyit hogy magamnak megfelelek a többi nem számit szerintem nem kell kiemelnem.
A stilusomtól eltérve mosolygos kedves vicces lány vagyok, van akivel szadista de azok általában fiúk és vagy rosszul szoltak hozzám vagy tettekel kiérdemelték. Nagyon szeretem ha társaságban lehetek , nem szeretek otthon ülni és nem szeretem ha tiszta kupi a lakás szeretem ha tisztaság vesz körül. A stilusom és a személyiségem eltér de ha bunyorol van szó akkor én minnyárt ott vagyok de ha a barátnőimmel kekeckednek koporsoba teszek mindenkit. Az én meglátásom szerint jó barát vagyok és ha baj van akkor én mindig melleted állok.
Már magában jó hogy emos a stilus. Plusz két csodaszép tetkó disziti a testét :3 bomba egy nő 17éves létére
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!