Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves egy 24 évessel. Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy rendben lenne e egy 15 éves csaj egy 24 éves pasival?
4 éve ismerem az exemen keresztül. Pár hete csak hülyéskedtem vele hogy milyen jol néz ki és hogy nem kellene e neki egy singli pasi. Társaságban voltunk, hülye is levágta hogy csak ugrattam. Azóta nem hagy békèn, igazából jól el tudunk lenni. Volt egy találka nemrég, a végén csók. Lehet hogy hülye voltam mert azóta nagyon felbátorodott.
Mi legyen? magamat ismerve nem érném be egy olyan kapcsolattal ahol csak dumálunk.. szóval nekem egy idő után a sexualitás alap dolog.
2017. jan. 28. 16:51
11/15 anonim válasza:
Zárd rövidre az ügyet. Ne legyél egy életképtelen, puhap.csű lúzer aki kislányokkal kezd.
12/15 anonim válasza:
15 éves kislány nem lenne rendben 24 éves fiúval. Semmilyen fiú nem való még. 4 éve ismered exeden keresztül te k. ? 11 évesen már pasiztál ? Gratulálok. 15 évesen már exed van. Ehhez is gratula.
13/15 anonim válasza:
Félreolvastam, mert fáradt vagyok. Nem a kislány a rossz most. Te pedofil beteg állat vagy. Most is kislány tetszik neked, na de 20 évesen felfigyelni egy 11 évesre, az valami gusztustalan és szánalmas.
14/15 longlife válasza:
Mindegy is #12 és #13. kiosztottad mind a két személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!