Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves egy 24 évessel. Mit gondoltok róla?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy rendben lenne e egy 15 éves csaj egy 24 éves pasival?
4 éve ismerem az exemen keresztül. Pár hete csak hülyéskedtem vele hogy milyen jol néz ki és hogy nem kellene e neki egy singli pasi. Társaságban voltunk, hülye is levágta hogy csak ugrattam. Azóta nem hagy békèn, igazából jól el tudunk lenni. Volt egy találka nemrég, a végén csók. Lehet hogy hülye voltam mert azóta nagyon felbátorodott.
Mi legyen? magamat ismerve nem érném be egy olyan kapcsolattal ahol csak dumálunk.. szóval nekem egy idő után a sexualitás alap dolog.
miért kérdeztél meg egy 24 éves pasit, hogy kell-e neki egy singli pasi? -WTF
yah rájöttem, te vagy a 24 éves srác... AKkor meg sok eszed van, hogy még eldönteni se tudod, gyakorlatilag leírtad, hogy szexen kívül mást nem csinálnál vele, mivel nem szereted, csak a nyakadra jár.
A kor csak egy szám.
A börtön csak egy szoba.
Miért ne? Kor csak egy szám😌😂
De miez hogy 20 évesen ismered szóval ő akkor 11 éves volt
volt😂😂
Amúgy hajrá:D
A kor az csak egy szám 😉 Simán összejöhet, működhet is a dolog. DE!
Ugye azzal Te is tisztában vagy, hogy neked meg 3 év kell, amíg felnősz. A srác viszont mar 6 éve nagykorú. Ugye érted a célzást?
Mire Te is nagykorú leszel, a srác mar 27 eves lesz. Az apám ennyi idősen mar egy 1 éves gyereket, azaz engem nevelt.
Es mar ne is haragudj, de 15 évesen akarsz szexelni? 😂
Na mindegy. Ezeket latba vetve TELJESEN BIZTOS, hogy akarsz vele járni?
#8 vagyok
😂😂😂 nem olvastam végig a kérdést. 😂😂😂 de gondolom a kérdező érti a célzást, ha átértelmezi a valaszt 😂😂😂
Kérdező bocsi 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!