Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kellek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dórica :) kérdése:

Szerintetek kellek neki?

Figyelt kérdés
Szóval egy fiú régóta tetszik, de nem tudom, hogy ő mit érez irántam. Együtt voltunk táborozni, és vele aludtam (nem volt semmi szex :D). Azóta Viberen rengeteget irosgatunk, és mindig úgy köszönünk, hogy: "na PUSZI, szia!" Ez nem tudom, hogy jelent- e valamit. Hülye választóktól kíméljetek!

#szerelem #szeret - e #tetszik -e neki
2017. jan. 27. 23:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és az ikertestvére a legjobb barátnőm!!!
2017. jan. 27. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Megkéred a barátnőd, hogy kérdezősködjön a tesójától...

17L

2017. jan. 28. 00:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Amugy én 15/l
2017. jan. 28. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy "Puszi" önmagában nem jelent semmit. Azt poénból is szokták mondani.

Viszont nyilván többet akar tőled, ez egyértelmű. Csak úgy nem szoktak emberek egymásnak ennyit irogatni, és enyhe flörtös dumákat lenyomni. Ha te is érzel iránta valamit, akkor ne kíméljed, mondd el neki.

2017. jan. 28. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi válaszokat!
2017. jan. 31. 02:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elmondtam neki hogy mit érzek és azt mondta hogy van barátnője!!! Ciki... a tesója se tudta. Na de mindegy. Csak pozitívan!
2017. febr. 4. 22:38
 7/7 anonim válasza:
100%
Ne add fel csajszi;) en ket baratot vartam a baratnomnel, akkor elmondtam neki, hogy majd belehaltam meg massal lattam,es egyutt voltunk ket evet:)
2017. febr. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!