Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a sportosan vagy elegánsan öltöző fiúk jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
16/F2017. jan. 26. 15:49
2/9 anonim válasza:
Szerintem mind kettő cuki inkàbb a normàlissàgàt es az arcàt nèzem.
3/9 anonim válasza:
Ez emberfüggő.Az a legfontosabb hogy önazonos legyél amikor öltözködsz.Meg amúgy mindenben.Amelyik közelebb áll hozzád,az a nyerő,tapasztalat bró!17/f
5/9 anonim válasza:
Hát nem tudom igazán. Talán az, ha az eseménynem megfelelően öltözik. Nekem a melegítőgatya hétköznapra kicsit slamposnak néz ki, szóval én azt mondanám, hogy póló+farmerrel nem lehet mellélőni.
7/9 anonim válasza:
Sportosan..de alkalomhoz illően inkább
8/9 anonim válasza:
Tényleg alkalomtól függ, hogy mit vesz fel. De, ha nekem kell választani, akkor nálam az elegáns a nyerő.
16/L
9/9 anonim válasza:
Elegáns. Ing, kötött pulcsik, zakó, gyönyörű, igényes nyakkendők. Barátom is sokszor öltözik így, nyilván nem suliba, de ha valami különleges alkalom van, akkor nagyon. Imádom.
DE ez csak személyes preferencia, azt vedd fel ami illik hozzád.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!