Miért ilyen gátlásosak az osztálytársaim?
Idén kerültem új iskolába. Járunk úszni tornaórákon. Az öltözőben mindegyik srác rajtam kívül úgy öltözködik, mintha még senki se látta volna őket meztelenül.
Az úszás közben is sokan feszélyezettek.
Amikor tornaórára öltözünk át, akkor is hasonló a helyzet
17/F
1. Nincsenek megelégedve a testükkel.
2. Látják rajtad, hogy homár vagy és nem akarják, hogy kilesd a pélójukat.
Szia!
Azért mert elterjedt a fiúk között azt, hogy ha meztelenül vannak egymás előtt az b!zis. Nem tudom ki kezdte ezt el, de hogy látens homár lehetett az biztos. Nagyon örülök, hogy te egy normális férfi vagy és nem szégyenlősködsz. Például ilyenekért is vissza kellene hozni a sorkatonaságot. Én ha uszodában vagyok és a 15-20 éves korosztály szerencsétlenkedik a törülközővel, hogy takargassa magát alig bírom megállni röhögés nélkül.
Jaj, én meg attól kapok röhögőgörcsöt, hogy mindenre beokádja valaki, hogy sorkatonaság.
Nem eszed meg a répát köretnek? Sorkatonaság.
Nem szeretsz egy csapat srác mellett pucéran rohangálni? Sorkatonaság.
Nehezen kelsz fel korán reggel? Sorkatonaság.
Már nem azért, én sem szeretek pucéran jópofizni egy raklapnyi, velem azonos nemű ember mellett. Van egy fajta intim szféra, oda ne mászkáljon már be mindenki, akinek nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!