Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lany aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany aki tetszik nekem? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már fél éve tetszik nekem de nem merem megszólítani mert van velem egy idős unokatestvére akivel eleg rosszban vagyok attol félek,hogy az unokatestvére miatt talan utal is engem.mit tegyek???
2017. jan. 24. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze nem a külső infókból ítél, hanem először megismer téged és az alapján dönt, de hívd el valahova vagy ilyesmi.
2017. jan. 24. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagyis azért ne egyből randi csak na, nyugisan menj oda és maradj higgadt, az nemkívánatos emberrel meg ne foglalkozz.
2017. jan. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!