Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiu es en is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanna8130 kérdése:

Tetszik egy fiu es en is lehet h neki. mit tudok tenni? Tobbi lent

Figyelt kérdés

lehet, hogy paran idiotanak fognak nezni, de nem kulonosebben erdekel.

szoval, mar egy jo ideje tetszik egy fiu. es nem tudom pontosan , hogy en is neki, de mostanabban egyre inkabb latom ennek a jeleit.(keresi a tarsasagom, egyfolytaban nez es meg sorolhatnam.....) de csak ennyi, semmi mas nem tortenik, mivel en nem akarok kezdemenyezni, de igy sem akarom h maradjon, mit tudok ilyenkor tenni?

bocsanat a helyesirasi hibakert. elore is koszonom a valaszokat :)

14L

2016. okt. 4. 21:20
 1/3 anonim válasza:
Hát ha azt akarod hogy változzom így vagy úgy de akkor beszélned kell vele
2016. okt. 4. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet ahhoz nem elég bátor, hogy kezdeményezzen.

Menj oda hozzá te, beszélgess vele, hogy lássa érdekel téged, és bátrabb legyen. Ez nem kezdeményezés végülis, csak adj neki te is egyértelműbb jeleket.

2016. okt. 4. 21:25
 3/3 NudliHercegnő ***** válasza:

Oké, kezdem úgy érezni, hogy én csak ilyen témában írok válaszokat. De egyszerűen nem értem, hogy miért az a trend, hogy a nőknek várniuk kell ölbe tett kézzel, míg a szájukba repül a sült galamb. Nem fog! Az élet nem ilyen. Ha azt akarod, hogy valami úgy történjen, mint ahogy te azt szeretnéd, akkor meg kell tenned minden tőled telhetőt, sőt, néha még annál is többet, hogy úgy legyen.

Miért kérdezi minden lány azt, hogy "hogyan adhatna jeleket?". Nem jeleket kell itt adni, hanem ha randira akarsz menni, akkor hívd te az illetőt randira. Azt mondjátok, könnyű azt mondani? De ha nektek ilyen nehéz, akkor miért várjátok el, hogy a másik fél tegye meg? Neki sem könnyű, őt is ugyanúgy visszautasíthatják. De az még fele annyira sem rossz, mintha elszalasztotta volna a lehetőséget, hogy megpróbálja.

Szóval, én azt javaslom, ismerd meg jobban, aztán hívd el egy találkozóra. Nem érdemes bizonytalankodni:)

19/L

2016. okt. 5. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!