Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? (Tobbi lent)
Tudom, hgy ilyen kerdes van fenn, meg akaobol egyertelmiu a valasz, de nem hagy beken a dolog,ugyhogy kiirtam. Van egy srac akivel jban vagyok. Jokat tudunk dumalni meg minden, de ennyi. Regen ereztem uranta vakait, de aztan az ugy elmult, de lehet, hogy megint erzek. Az van, hogy multkor beszelgettunk es szobajott ez a tema, es azt mondta, higy o nem zarkozik el ettol, hogy mi osszejojjunk, de nem tudja elkepzelni, hogy en lennek az a lany akut megcsokol vagy kezen fogva setal vele. Szerintetek el tudom erni, hogy randini akarjon velem? Vagy hogy legyen mas is mint baratsag?
Bocsi a sok hibaert, tabletrol vagyok es siettem az irassal. Remelem azert ertheto.
Hogyha egy fiú szerelmes lesz, akkor igenis megcsókolja a lányt, megfogja a kezét és felvállalja. Lehet, hogy érez irántad valamit, de biztosan nem szerelmet. Az, hogy egy ember bejön egy másiknak, nem jelenti feltétlenül azt, hogy működne közöttük...
Én ebből azt veszem le, hogy egy futó kalandban benne lenne veled, de te többet szeretnél tőle. Nyilván rajtad áll, belemész-e, de biztos vagyok benne, hogy utána még rosszabb lenne... :-/
Próbáld meg túltenni magad rajta, és akkor jönni fog az a srác, aki büszkén fogja meg a kezed nyilvánosan is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!