Mit lehet ilyenkor tenni, mi a helyes? Megorulok a szuleimtoli. (tobbi lent)
Szoval nem szeretnek halatlannak tunni, mert nincsenek olyan jellegu bajaim, hogy esetleg utaljam oket...pl. nem molesztalnak, senki sem alkoholista stb....ezert kicsit ugy erzem nincs jogom panaszkodni.
A problema, hogy nap, mint nap kigyot bekat orditanak efymasra, legkevesebb az anyazas, utana jon a tobbi...es nekem ez nagyon rossz es most is elmennenk egy nagyon jo helyre nyaralni, de veluk nem szeretnek, mert tudom, hogy hisztizni fognak...de egyfelol meg nem akarom szitani a tuzet meg en is, tobbdzor volt mar szo valasrol, de sosem teszik meg...es en nem tudom, hogx oruljek vagy szomoru legyek ez miatt...elkoltozni nem tudok, mert csak 15 vagyok, de mas jofejebb rokonaimhoz sem tudnek...
Mindig mindent megtesznek ertem es nagyon szeretem oket, de ezt az oldalukat nem tudom elviselni...tudom, h egy kapcsolatban vannak konfliktusok, de ez??!! Nem igazan beszelhetek nekik masrol csak semleges dolgokrol, mert felhasznaljak a vitaikban..
Ezek a veszekedések rajtad/miattad vannak? Mert akkor azt tudom tanácsolni, hogy legyél "jó gyerek", próbálj meg valamennyire megfelelni mindkét szülődnek, normális kereteken belül. Ne éreztesd velük, hogy az egyiküket esetleg jobban szereted.
Ha nem miattad van ez, akkor valamelyikükkel (talán inkább anyukáddal) beszélj erről egy nyugodt pillanatban. Mondd el, hogy ez a te életedet is megmérgezi, látod, hogy ők is feszültek és próbaljanak megoldást találni, mert ez nem vezet sehova.
Kölcsönös a veszekedés ,vagy az egyik fél az úgymond hisztisebb, aki állandóan dominál és szidja a másikat?
Amennyiben így lenne, állj az a szülőd mellé a veszekedést követően, aki kapja az áradatot, hogy érezze, te ott vagy.
Amennyiben azonban kölcsönös adok-kapok megy közöttük, nem lenne szerencsés beállnod ütköző zónának. Olyankor meg kell várni, hogy lenyugodjanak.
A veszekedesek nem miattam vannak. Egy nagyon jo gimibe jarok, ahol szerintem jol is teljesitek...es nem vagyok ez a tipikus elzulledt tini sem, mindighaza erek a megbeszelt idopontban, kicsit neha ugyis erzem tulsagosan korlatozva vagyok (anyukam miatt)
Na de anyukamnak ez az egyik 'legrosszabb' tulajdonsaga..bezzeg apukam
Altalaban miatta van hiszti, mert szerintem egy kisse devians a viselkedese...mar tobbszor raszoltam en is, akkor is, ha ez illetlenseg, hogy ne csinaljon egy-ket dolgot...de o nem veszi eszre magat vagy azt mondja, hogy kussoljunk vagy, h ongyilkos lesz -_-
De ezenkivul apukam mindig mindenre ad penzt es tudom, h szeret csak felidegesit minket, de anyukamnak ez szinten megy...viszont neki tobb a jo tulajdonsaga, mint a rossz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!