Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek én vagyok a...

Szerintetek én vagyok a rossz? Nem vagyok biztos abban hogy mi lenne a helyes.

Figyelt kérdés
A fiam most lesz 16 éves júliusban.Eddig nem volt vele különösebb probléma,jól tanult idén,rendet tartott maga körül,segített mindenben.A bajok május végén kezdődtek.Befestette a haját szőkére és kékre.Elkezdte jobban figyelni a külsejére (szemöldök karbantartás,arcápolás,parfüm stb.).Aztán jöttek a furcsább dolgok,mint a bb krém,szemceruza,szemöldök festés,láb borotválás.Eleinte arra gyanakodtam hogy meleg,rákérdeztem,kinevetett.Utána jöttek a kimaradások,cigi csikkek az erkélyen,óvszer a táskában,piaszagúan hazaérkezés este 11-kor,tetoválás,és még sorolhatnám.Leültettük hogy mégis mi történt vele,elmondta hogy van egy 20 éves barátnője.Azt mondtam rendben,szeretnénk megismerni.Hazahozta,nagyon csinos,szép kislány,de tele volt tetoválva,erősen volt sminkelve és hogy finoman fogalmazzak az öltözéke sem épp megfelelő egy ilyen korú lánynak.Megkérdeztük hogy van-e köze a változásokhoz?Nem kerülgette a dolgot,egyenesen megmondta hogy igen,a fiam főleg azért csinálja ezeket hogy tetsszen neki.A cigit ő vette neki,nem ő erőltette,a fiam kérte rá.A tetoválást is ő csinálta,közös tetoválás egy-egy fél szív.Én kiakadtam,de férjem és a lányom (ő 19 éves) elkezdték a lány pártját fogni.Mi szerint a festett haj nem baj,a szőke természetes színű a kék meg csak feldobja.A smink sem baj mert nem nőiesen van csinálva.A tetoválás sem baj mert csak egy 1,5 centis kis semmiség.A cigi sem baj,a szülők is cigiznek (megjegyezném én már 3 hónapja nem),az ital sem baj amíg nem drogokhoz nyúl.A férjem pedig kijelentette hogy ha megnézhetjük hol lakik a lány és betart minden kompromisszumot semmi baj ezzel a kapcsolattal.A szabályok hogy lakásban nincs cigizés,lerészegedés tilos,egymásnál alvás pénteken és szombaton lehet (nyáron +1 nap),védekeznek,és nincs több tetoválás.Én szóhoz sem jutottam.Miután elment a kislány összevesztem a családdal mert szerintem ez az egész elfogadhatatlan.Nektek mi a véleményetek? 36/N
2015. jún. 20. 22:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%

A haj még csak hagyja, de a többi!

15 évesnek pia és cigi????? Szerencséje a kölyöknek, hogy nem én vagyok az apja!

2015. jún. 20. 22:34
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Akkor mégsem én vagyok a hülye.Én 22 évesen kezdtem el cigizni,de még felnőtt fejjel is megkaptam édesanyámtól a fejmosást.Inni sosem ittam,maximum ünnepeken 1 pohár pezsgőt,a férjem néha iszogat a barátaival de nem egy nagy ivó ő sem.Nem tőlünk látta ezt az életmódot az biztos.És szerintem még most kéne visszasegíteni a helyes útra,de egyedül,úgy hogy az apja még adja alá a lovat,nem megy.
2015. jún. 20. 22:40
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen korrekt. Szerinted mi történne, hogyha eszeveszetten elkezdenéd tiltani, bezárni, stb? Ugyan úgy folytatná amiket most csinál, csak mellé még hazudozna is. Amíg betartja ezeket a szabályokat és korrekten játszik, addig nincs gond.
2015. jún. 20. 22:46
 4/23 anonim ***** válasza:
57%
Bocs, de ha neked 36!!! évesen 19 éves!!! lányod van, akkor nem hiszem, hogy bármi jogod is lenne a fiadnak megtiltani valamit is!!!!!!!!
2015. jún. 20. 22:47
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
36 éves vagy és 19 éves a lányod? :D ...
2015. jún. 20. 22:47
 6/23 anonim ***** válasza:
45%
Tuti, hogy az asztalra csaptam volna a helyedben, és nagyon kiosztottam volna a kis libát, aki egy majmot csinál a fiadból-tegyük hozzá.
2015. jún. 20. 22:53
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen,én hibáztam,de becsülettel neveltem a gyerekeim.Pont ezt nem szeretném,hogy neki is gyerek fejjel keljen szembe néznie azzal hogy szülő,és felelős a gyerekéért.
2015. jún. 20. 22:53
 8/23 anonim ***** válasza:
19%

A sok síkhülyének: lehet hogy lányává fogadta az idösebb férj lányát? de ez csak egy lehetöség amit a ti csökött agyatok nem fog fel.

Kérdezö: Ne légy vaskalapos. Még a kommunizmusban 13 évesen szívtam az elsö cigim. Rá iskola után szoktam, a középiskolát végigdohányoztam 5 éve tettem le végleg. Nekem szimpatikus ha manapság már nem 10 évesen kezdik.

A csajhoz meg nem tudok mit füzni, a többiek leirtak mindent. Megértem az aggodalmad,de ha tiltod, nagyon szar lesz a fiadnak. Meg annál jobban akarja. Neki kell magának megtapasztalni az életet. Ha jó lesz így neki, akkor jó, ha pofára esik akkor tanul belöle.

2015. jún. 20. 23:00
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Azért az elmond valamit a lányról, hogy 20 éve létére összejön egy 15 éves sráccal. A fiad részéről szép kis dolog, de nem lehet egy kifinomult hölgy, az biztos. A tetoválás már teljesen elfogadhatatlan, mert meg fogja bánni és a többi sem túl jó ötlet. Milyen apja van ennek a gyereknek?
2015. jún. 20. 23:01
 10/23 anonim ***** válasza:
59%

Bocs, de teljes mértékben a férjeddel értek egyet, teljesen normális és méltányos szabályok ebben a szituban, én is kb ugyanezt mondtam-tettem volna.

(50/F)

2015. jún. 20. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!