Szerintetek én vagyok a rossz? Nem vagyok biztos abban hogy mi lenne a helyes.
A haj még csak hagyja, de a többi!
15 évesnek pia és cigi????? Szerencséje a kölyöknek, hogy nem én vagyok az apja!
A sok síkhülyének: lehet hogy lányává fogadta az idösebb férj lányát? de ez csak egy lehetöség amit a ti csökött agyatok nem fog fel.
Kérdezö: Ne légy vaskalapos. Még a kommunizmusban 13 évesen szívtam az elsö cigim. Rá iskola után szoktam, a középiskolát végigdohányoztam 5 éve tettem le végleg. Nekem szimpatikus ha manapság már nem 10 évesen kezdik.
A csajhoz meg nem tudok mit füzni, a többiek leirtak mindent. Megértem az aggodalmad,de ha tiltod, nagyon szar lesz a fiadnak. Meg annál jobban akarja. Neki kell magának megtapasztalni az életet. Ha jó lesz így neki, akkor jó, ha pofára esik akkor tanul belöle.
Bocs, de teljes mértékben a férjeddel értek egyet, teljesen normális és méltányos szabályok ebben a szituban, én is kb ugyanezt mondtam-tettem volna.
(50/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!