Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek én vagyok a...

Szerintetek én vagyok a rossz? Nem vagyok biztos abban hogy mi lenne a helyes.

Figyelt kérdés
A fiam most lesz 16 éves júliusban.Eddig nem volt vele különösebb probléma,jól tanult idén,rendet tartott maga körül,segített mindenben.A bajok május végén kezdődtek.Befestette a haját szőkére és kékre.Elkezdte jobban figyelni a külsejére (szemöldök karbantartás,arcápolás,parfüm stb.).Aztán jöttek a furcsább dolgok,mint a bb krém,szemceruza,szemöldök festés,láb borotválás.Eleinte arra gyanakodtam hogy meleg,rákérdeztem,kinevetett.Utána jöttek a kimaradások,cigi csikkek az erkélyen,óvszer a táskában,piaszagúan hazaérkezés este 11-kor,tetoválás,és még sorolhatnám.Leültettük hogy mégis mi történt vele,elmondta hogy van egy 20 éves barátnője.Azt mondtam rendben,szeretnénk megismerni.Hazahozta,nagyon csinos,szép kislány,de tele volt tetoválva,erősen volt sminkelve és hogy finoman fogalmazzak az öltözéke sem épp megfelelő egy ilyen korú lánynak.Megkérdeztük hogy van-e köze a változásokhoz?Nem kerülgette a dolgot,egyenesen megmondta hogy igen,a fiam főleg azért csinálja ezeket hogy tetsszen neki.A cigit ő vette neki,nem ő erőltette,a fiam kérte rá.A tetoválást is ő csinálta,közös tetoválás egy-egy fél szív.Én kiakadtam,de férjem és a lányom (ő 19 éves) elkezdték a lány pártját fogni.Mi szerint a festett haj nem baj,a szőke természetes színű a kék meg csak feldobja.A smink sem baj mert nem nőiesen van csinálva.A tetoválás sem baj mert csak egy 1,5 centis kis semmiség.A cigi sem baj,a szülők is cigiznek (megjegyezném én már 3 hónapja nem),az ital sem baj amíg nem drogokhoz nyúl.A férjem pedig kijelentette hogy ha megnézhetjük hol lakik a lány és betart minden kompromisszumot semmi baj ezzel a kapcsolattal.A szabályok hogy lakásban nincs cigizés,lerészegedés tilos,egymásnál alvás pénteken és szombaton lehet (nyáron +1 nap),védekeznek,és nincs több tetoválás.Én szóhoz sem jutottam.Miután elment a kislány összevesztem a családdal mert szerintem ez az egész elfogadhatatlan.Nektek mi a véleményetek? 36/N
2015. jún. 20. 22:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%
#20, így van, a páromnak se szólt komolyabban senki, hogy 17 évesen egy 33 évessel jár...
2015. jún. 21. 00:02
 22/23 anonim ***** válasza:
14%

semmi baj nincs azzal, hogy festeti a haját, meg hogy kozmetikushoz jár a gyerek

viszont annak ellenére, hogy van tetoválásom két büdös nagy pofont lekevertem volna a gyereknek, ha csináltat egy szar sufnitetoválást és vinném szépen egy HIV, Hepatitisz, miegymás tesztre!

azzal sincs gond, hogy kipróbálta a piát és a cigit (annak ellenére, hogy a szagától is hányok), viszont, ha ez nem egy szál és nem egy pohár kulturáltan elfogyasztott ital, akkor ott gondok vannak

le kellene ülni a gyerekkel és elbeszélgetni vele

2015. jún. 21. 13:54
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.A lány csinálta a tetoválást a mi engedélyünk nélkül,van ehhez felszerelése ami elvileg steril volt.Én is erre gondoltam amit az egyik válaszadó írt,hogy a lánynak tetszik hogy olyanná alakítja a fiam amilyenné szeretné ő meg meg is teszi amit a lány akar.A lányom "menőnek" tartja a másik lányt és barátkozni akar vele.Nem tudom rajtam kívül miért szimpatikus mindenkinek a családban.
2015. jún. 23. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!