Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu. Mit tudook tenni ilyenkor? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
mar egy ideje tetszik egy fiu de nem tudom hogy forditva hogy van..... mivel a legjobb baratnomnek is tetszik(remenytelenul) ugyan az a fiu igy meg SENKINEK sem mondtam el.mosanaban ugy erzem mintha nagyon kicsit kozeledik hozzam... de nem biztos. ha nevetunk csoportosan valmin neha talalkozik a tekintetem ,es o olyan h nem mutatja ki az erzeseit ........ annyira irulnek ha lenne valami.... ha valakinek kerdese van, kerdezzen.. :)2016. okt. 18. 20:55
1/8 anonim válasza:
? egy osztályba jártok? miért nem mutatja ki az érzéseit?
2/8 A kérdező kommentje:
igen , egy osztalyba jarunk, es nem tudom eldonteni h tenyleg tetszek e neki mert neha azt erzem h igen neha azt h nem ...... ( ha valaki ir legyszves a korat es a nemet irja oda) :Ddd
2016. okt. 18. 21:07
3/8 anonim válasza:
Nincs túl sok lehetőséged, a következőkből tudsz választani:
- Nem foglalkozol vele, és marad plátói
- Elhívod randizni
- Beleszeretsz másba
- Ráállítasz egy eyespy-t, hogy tudakoljon meg szép finoman a sráctól mindent, amire kíváncsi vagy, és annak függvényében megtudhatod, érdemes-e foglalkozni vele, vagy sem
4/8 A kérdező kommentje:
1. nem tudok nem vele foglalkozni....
2.biztos h nem XD
3.nem tudok.....
4.most meseltem el az egeszet a legjobb haveromnak ( o is az osztalytarsam) es mondta h nem is olyan erdekes o meg ilyenek... es amugy sincs vele olyan joban h ilyeneket kerdezzen.....
2016. okt. 18. 22:03
5/8 anonim válasza:
Hát akkor keress olyan eyespy-t, aki ismeri őt, és hajlandó mást is nyilatkozni róla! :) Nem csak egy vélemény létezik.
6/8 A kérdező kommentje:
de viszont olyan embernek nem meseknem el akivel annyira joban van
2016. okt. 18. 22:15
8/8 A kérdező kommentje:
8.os
2016. okt. 19. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!