Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tegyek?
Év elején megismertem egy srácot,akivel egy suliba járunk.
(2 évvel idősebb nálam)
Tudni kell róla, hogy nagyon nem olyan,mint amilyen típusú srácok alapjáraton tetszenek,de benne mégis megfogott valami, és hát hogy is mondjam, eléggé tetszik.
Az iskolából adódóan napi szinten találkozunk, mindig köszön, néha beszélünk is pár szót.
Eddig négyszemközt csak egyszer beszéltünk, általában társaságban beszélgetünk.
Nagyon jófej, közvetlen.
Nem tudom, hogy van-e barátnője, de voltak olyan megnyilvánulásai,aminől az jött le, hogy nincs.
Annyira igazából nem ismerjük egymást,de számomra nagyon szimpatikus. Csak azt nem tudom soha eldönteni,hogy ő hogy van velem. Mindig cuki köszön, meg ilyenek,de ettől függetlenül sokszor úgy érzem, hogy nem igazán kedvel.
Hogy tudhatnám meg, hogy ő mit gondol rólam? A fiúk hogy jelzik az ilyesmit?
Valamint hogy kerülhetnék közelebb hozzá?
(Nem akarok ráírni, meg nyíltan sem szeretném megmondani neki, szóval az ilyen válaszokat mellőzétek,kérlek.)
Az a baj, hogy nem tudom, mit érez velem kapcsolatban.
Mint írtam, lehet hogy egyáltalán nem bír,és ugye az ember nem szívesen beszélgetek olyanokkal,akiket nem szeret.
Plusz nem akarok nyomulni sem.
Hogyan kezdeményezzek úgy beszélgetést,hogy ne érezze,hogy nyomulok?
Ja,amúgy már kétszer ráírtam.
Filmet nézett mindkétszer,úgyhogy annyira nem volt tartalmas beszélgetés. Amikor fent volt, sokt írt, és egész jót beszélgettünk, de annyira mégsem éreztem azt,hogy annyira nagyon jó lenne.
Nem akarom zaklatni, pedig nagyon szívesen ráírnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!