Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kezdjek ilyenkor? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ilyenkor? Nem hiszem el, hogy bele esten.

Figyelt kérdés
Utoljára elég régen voltam szerelmes és rosszul végzödött. Azóta én semmi érzelemmel vagyok lányokkal mert ez bejött nekem és jól éreztem magam, de ez pár napja megváltozott. Találkoztam egy lánnyal, és egy csettintés alatt szerlemes lettem belé holott ebbe én sose hittem de valami nagyon köt hozzá. Eléggé el vagyok keseredve mert egyszerüen tudom milyen vagyok és attól félek megbántamám szegényt a végén. Ti mit tennétek? Össze jönnétek vele vagy ö rá tekintettel nem?

2016. okt. 4. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg,lehet hogy most az a "bele estem" még csak annyit jelent hogy érdekel téged,ismerd meg majd miközben kezded megismerni rá fgosz jönni hogy alakulhat-e valami vagy sem. :D
2016. okt. 4. 21:32
 2/10 anonim válasza:
100%
próba cseresznye próbáld meg
2016. okt. 4. 21:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond. Megismertem és minden patent egyelöre és nem tudom kiverni a fejemböl. Beszélek én már vele napok óta és egyre több a jel, hogy vonzódik.
2016. okt. 4. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű dolgokra nem gondoltál!? Például, hogy ne bántsd meg! Ha tényleg annyira megfogott a lány, akkor küzdj érte es ha tényleg fontos/fontos lesz, akkor ha megbantanad esetleg akkor mégse az, akit szeretünk nem bantjuk (direkt)! De hajra! Ne lökd el magadtól a szerelmet, ha osszejonne!
2016. okt. 4. 22:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen ez szép és jó amit elöttem írtak de éne calamiért eddig senki mellett nem tudtam megmaradni csak 1 embernél másfél évig. Az is rég volt. Szerintetek nehéz bele szokni egy komoly kapcsolatba?
2016. okt. 4. 22:31
 6/10 NudliHercegnő ***** válasza:
100%

Ha kiállhatatlannak érzed magad egy párkapcsolatban, az nem feltétlenül csak a te hibád. Ha rossz partnert választ az ember, akkor olyannak érzi magát, amihez igazából semmi köze. Van olyan típusú ember is, akinek az is negatívan jön le, ha egyszerűen magadat adod.

De ha ez a lány olyan lenne, aki pozitívan fogadja azt, aki vagy, akkor nem értem, miért ne próbálhatnád meg, elvégre akkor lenne nagyobb baj, ha bunkó lennél, de közben meg lennél róla győződve, hogy tökéletesen viselkedsz. Te legalább tudatában vagy a hibáidnak, amit tisztelendő.

2016. okt. 5. 01:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. okt. 5. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:
17 😊
2016. okt. 5. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ismered önmagadat? Hogyan tudnál megbántani egy nőt? Nem tudod magad kontrollálni ? Írd már le :D
2016. okt. 19. 22:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Már megtörtént az egész. Sikerült egy este ahol nem minden történt úgy ahogy akartam. Szóval ott hagytam. És úgy, hogy erösen egoista vagyok amit nem szeret mindenki 😊 Utolso valaszolonak irtam.
2016. okt. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!