Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor normális a potencia zavar? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Összeveszünk nagyon a párommal és igazából még nem békültünk ki, és azt akarta, hogy szexeljunk, neki is kezdtünk az ő kedvéért de közben engem ez az egész helyzet stresszelt és nem tudtam nem arra gondolni, hogy nem beszéltük meg a dolgokat és nem tudtunk úgy mond kibékülni. És én nem vagyok képes csak úgy 'megdugni' érzelem és normális hangulat nélkül és ez álltal én csak erre tudtam gondolni és egyszerűen nem állt fel kicsit sem. Ez normális?2016. szept. 30. 00:37
1/5 Fruzs33 válasza:
Hát....sajnos ez teljesen normális
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ebben nincsen semmi baj ? Mert hiába próbáltam, teljesen akartam de meg se ment így.
2016. szept. 30. 01:04
4/5 anonim válasza:
Normális báttya egyszer én is így voltam az exemmel. Témáztunk volna és akkor előjött valami nagyon nem oda illő témával ami lesokkolt. ÉÉÉés egyből ellankadt és már jöttek is a nem szeretem nem kivánok dolgok miközben erről szo se volt, de eggyes embereknél akiknél ez nem csak a kémiárol szol hanem érzelem faktor is lényeges szerepet játszik nagyon befolyásolja a dolgokat. És várnom kelett egy 20percet mire visszajöttek a dolgok addig más csináltunk és utána ment csak ujra a dolog. Normális egy szóval, csak időszakos zavar de ez bárkivel megtörténik.
5/5 A kérdező kommentje:
2. Kommentelő, köszönjük értelmes hozzászólásod. 3. Kommentelőnek meg köszönöm m. Ez megnyugtató volt! 😊
2016. okt. 4. 02:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!