Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi lenne a tehendő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi lenne a tehendő?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú már kb. egy éve. Csak látásból ismerem, idősebb nálam és sajnos nagyon népszerű. Nyáron erőt vettem nagamon és ráírtam, de az a beszélgetés nagyon vontatott volt és nem is tartott sokáig. Most visszanéztem az üzeneteinket és rájöttem, hogy nagyon elszúrtam a beszélgetést már az elején . :/ Azt még tudni kell rólam, hogy én átlagos lány vagyok, néha szépnek érzem magam, de máskor inkább elbújnék és ezek mellett nagyon félénk is vagyok :( Még az is csoda volt, hogy egyáltalán volt merszem ráírni, de a megszólítás már tényleg nem menne. Mit tudnék csinálni? Előre is köszi a válaszokat :)
2016. okt. 16. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom neked, hogy szerezz önbizalmat és valóban beszélj vele! Ha Ennyire nem megy akkor próbáld felvenni a figyelmét rád és ha már ő beszél veled akkor könnyebb lesz. Más ötletem nincs. :(
2016. okt. 16. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Hasonló helyzetben vagyok én is, csak az enyém kb 2 hete tart. Azt tudom neked tanácsolni, hogy próbálj meg beszélni vele, vagy kérj tanácsot tőle valamiről. Ha szeretnél nyugodtan írj priviben. Tudom milyen nehéz ez..
2016. okt. 16. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) Csak az a baj, hogy folyton a barátaival van :/
2016. okt. 16. 20:16
 4/7 anonim válasza:

"tehendő?" Lol.

"idősebb nálam és sajnos nagyon népszerű" lol 2. Nem örülni valaminek, már az elején, semmi jót nem ígér.

Ezek után kicsit nehéz koncentrálnom, de mondok azért valami hasznosat.

Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy olyat szemelnek ki maguknak, aki egyszerűen túl soknak tűnnek, túl távolinak. Mikor fogsz te fogpiszkálóval falat dönteni?

Először is javíts az önbecsüléseden. Tudom nem könnyű, és nincs is biztos recept erre, de ha valamiben teljesen magabiztos vagy, az már egy jó pont szerintem. Persze itt valamilyen tudásra, tevékenységre gondolok, ami elfogadott, pozitív benyomást kelt. Ezt se fogja mindenki értékelni, de így már válogatni tudsz, hogy kivel is illesz össze. Mit gondolsz, a 30-40-es boldogabb párok, miért vannak olyan jó összhangban? Már kevésbé alkalmazkodóképesek.. (túl macerás)

Még fiatal vagy, próbáld döntögetni azt a félelmet, mert ha sokszor földre kerülsz is, egyre könnyebben talpra állsz majd. Tudod mit kell tenned, de amíg az ismeretlentől félsz, addig nem lesz haladás. Sztem hagyd azt a faszit, keress magadhoz illőbbet, ha társra, boldogságra vágysz.

2016. okt. 16. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
az a "tehendőd" hogy keresel egy helyesírási szótárt de elég gyorsan :)
2016. okt. 16. 22:00
 6/7 A kérdező kommentje:
azta elrontottam EGY szót a szövegben... micsoda hiba :/ amúgy 4-es köszi a választ .)
2016. okt. 17. 06:24
 7/7 anonim ***** válasza:
"Ne szaladj olyan szekér után,amely nem vesz fel."kiváló közmondás a te szitudra
2016. okt. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!