Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi lenne a tehendő?
"tehendő?" Lol.
"idősebb nálam és sajnos nagyon népszerű" lol 2. Nem örülni valaminek, már az elején, semmi jót nem ígér.
Ezek után kicsit nehéz koncentrálnom, de mondok azért valami hasznosat.
Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy olyat szemelnek ki maguknak, aki egyszerűen túl soknak tűnnek, túl távolinak. Mikor fogsz te fogpiszkálóval falat dönteni?
Először is javíts az önbecsüléseden. Tudom nem könnyű, és nincs is biztos recept erre, de ha valamiben teljesen magabiztos vagy, az már egy jó pont szerintem. Persze itt valamilyen tudásra, tevékenységre gondolok, ami elfogadott, pozitív benyomást kelt. Ezt se fogja mindenki értékelni, de így már válogatni tudsz, hogy kivel is illesz össze. Mit gondolsz, a 30-40-es boldogabb párok, miért vannak olyan jó összhangban? Már kevésbé alkalmazkodóképesek.. (túl macerás)
Még fiatal vagy, próbáld döntögetni azt a félelmet, mert ha sokszor földre kerülsz is, egyre könnyebben talpra állsz majd. Tudod mit kell tenned, de amíg az ismeretlentől félsz, addig nem lesz haladás. Sztem hagyd azt a faszit, keress magadhoz illőbbet, ha társra, boldogságra vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!