Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leheletnyielet kérdése:
Mit tegyek? Hogyan felejtsem el? Vagy hogyan kerüljek hozzá közelebb?
Figyelt kérdés
A fiú aki bejon nekem le se szar, igazabol hosszu az egesz mivel tok sok időn keresztul joban voltunk de aztan minden megváltozott, majd kesobb pedig gimnáziumban, vagyis idén rairtam reszegen, hogy imadlak, aztan pedig oktoberben reszegen talalkoztam vele es megoleltem, es nagyon sokat beszelgettunk utana pedig allandoan köszöntunk egymasnak. Karácsonykor irtam neki hogy boldog karacsonyt es valaszolt nekem utána pedig nem volt mar semmi. Ram sem nez, nem köszönünk egymasnak. Nem akarom, hogy a srac érdekeljen, de megis erdekel, nem tudok mit tegyek.2017. jan. 12. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szia :) én 19 éves lány vagyok. Soha nem voltam híve a taktikázásnak a fiúkkal kapcsolatban. És így majdnem mindig elértem amit szerettem volna. Legyél őszinte. Nem kell teljesen nyílt lapokkal játszani, de nyugodtan jelezd neki, hogy érdekel téged. Ha régen sokat beszélgettetek akkor ìrj rá vagy hívd el találkozni. Érezni fogod hogy viszonyul hozzád, és hogy működik-e a dolog. Ha igen akkor hajrá. Ha nem akkor meg be foglalkozz vele. Ha jól értelmezték kb 14-5 éves lehetsz, tehát még van időd bőven.
2/4 anonim válasza:
Érdekes...Nem gondolod, hogy alkoholistának néz és azért nem foglalkozik veled? 22f
3/4 Felicia-*-*- válasza:
Nem azt irta h alkoholista...honnét veszed hogy az????!! Lehet buli alkalmával rugott bebe attol még nem az. Tudod ki az alkoholisa?? Nem nézz utánna egyépként a kérdéshez pedig..
probálj beszélni vele ha tudsz személyesen mond el neki mit érzel és igen az elsö válaszoloval egyetértek probálj ovatosan közeledni ;) Sok sikert.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azóta elfelejtettem a fiút, totál hidegen hagyott, de persze még köszöngettünk egymásnak. Most nyáron picit jóba lettünk, de ennyi, jelenleg lazán kezelem az egészet, nem gondolok túl semmit se, és sodródom az árral!:)
2017. aug. 28. 02:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!