Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve másra se tudok gondoln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve másra se tudok gondolni, hogy felejtsem el? 16/l

Figyelt kérdés
17 év van köztünk, tudom hogy lehetetlen és h*lyeség de minden nap úgy alszok el és úgy ébredek hogy eszembe jut, nap közben arról álmodozok hátha összefutunk (ami lehetetlen mert nagyon messze élünk egymástól) Nyáron flörtöltünk, nem volt semmi komoly szerintem nem is nagyon jöttem be neki. 2 hétig dolgoztam nyári melót ott ahol ő és kb. a 3.nap után kezdtem el furán érezni magam mellette. Kezdtem komolyan venni és mostanáig ez csak erősödött. Nem tudok lemondani róla pedig még csak facebookon se vagyunk ismerősök. Mit tegyek?
2016. dec. 29. 23:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Te csak rajongsz érte. Addig nem fogod tudni elfelejteni, míg nem érzel szerelmet egy olyan fiú iránt aki (jó esetben) viszonozza is.
2016. dec. 29. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!