Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el végre?
Van egy lány akivel szakítottunk és nem tudom kiverni a fejemből... Az a baj hogy egy suliba járunk és minden nap látom. De így mire elfelejteném megint eszembe jut, mivel találkozunk.
Szerintetek mit tegyek hogy elfelejtsem?
Nem tudom mennyire segít ez majd neked,de azért leírom.
Az én exem úgy tudott anno túltenni rajtam ,hogy beszélgettünk.Aztán ezek a beszélgetések egyre jobban elmaradoztak. Míg végül már nem beszéltünk.
Ezenkívül csoki meg fagyi kombinációt szerelmes dalok hallgatását+ filmek nézését könnyes szemmel.
Vagy találsz magadnak egy hobbit amivel lekötöd magadat.
Meg ott van az a módszer is ,hogy a szélbe suttogod /elengedve őt és ezáltal magadat/ és nem rohansz gondolatban egy olyan vonat után ami már elment. Végül is pár dolgot le tudtam írni...De nem is ez a lényeg.
Remélem hamar túlteszed rajta magad.Hisz vagy olyan tökös pasi mint bárki más! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!