Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pepsy Gamer kérdése:
Hogy találjak meg egy fiút, akit egyszer láttam?
Figyelt kérdés
Hát eléggé furcsa lehet, hogy ilyennel fordulok hozzátok. De ezt én komolyan kérdezem. Még nem voltam soha igazából szerelmes, és most hirtelen megcsapott ez a különös érzés. Teljesen el lettem varázsolva. Csak ugyebár nem tudom még a nevét se.Debrecenben a kettes villamoson láttam. Hogyan találhatnám meg? Fontos lenne, mert nem hagy nyugodni engem a kiléte.
És ha netán sikerülne megtalálnám őt, akkor hogyan szóljak hozzá, hogy ne riasszam el? Válaszotokat előre is köszönöm.
2017. jan. 11. 21:29
1/6 Technokol Rapid válasza:
Lehetetlent kérsz bocs. Utazz a metrón és ha mégis összefutnál vele akkor meséld el neki a helyzetet vagy találj ki valamit...
3/6 anonim válasza:
Most képzeld el hogy te vagy a srác.
Odamegy hozzád egy dögös csaj és meginvitál egy randira aminek hotcoffee és házasság a vége legjobb esetben.
Te nemet mondanál?😉
Ne agyalj ezen, utazz többször a vonalon és remélem megtalálod.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, ez is több, mit a semmi :D
2017. jan. 11. 21:34
5/6 anonim válasza:
csinálj róla fantom képet és tapétázd ki vele a vili útvonalát
6/6 A kérdező kommentje:
XD hát kössz a tippet
2017. jan. 11. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!