Hogyan találjak meg egy embert, akit egyszer láttam (ezen kívül nem tudok róla szinte semmit)?
Ma láttam egy helyes fiút Szegeden, de nem vagyok itteni, vakációzok, nem ismerhetem. A családommal kimentünk a nagyáruházba, ami után az azelőtti kráterbe leültünk pihenni egy kicsit. Ott általában fiatal gyerekek BMXeznek, vagy freestyle rollereznek. Ott volt A FIÚ, aki egy térdrésznél kissé kopottas farmerben, fekete bő pólóban és egy deszkásfajta cipőhöz hasonlító lábbeliben volt, fekete/szürke dechatlonos (szerintem oxelo) freestyle rollerrel a kezében. Ott ültünk, ezek a fiúk meg bandáztak. A bandában volt kisebb és nagyobb fiú, egy kissé "teltkarcsúra" emlékszem, volt menőző kreol, stb. A srác (szerintem) direkt körülöttünk körözött, hogy felhívja magára a figyelmünket, de leginkább az enyémet (gondolom nem anyukámét, apukámét, vagy a 8 éves húgomét). Anyukám meg is említette, én meg csak legyintettem, de nekem is tetszett a srác. 12-13-14 éves forma fiú lehetett, és elkezdett "parádézni" előttem. A rollerrel próbált felugrani a fa ülőpadra (lehetetlen feladat), nem adta fel, lehet, hogy menőzésből tette, talán inkább figyelemfelhívásból. Szőkésbarnás haja volt, a szemszínét nem láttam rendesen, de talán kék vagy zöld volt, bőre viszonylag világos. Reménykedek, hogy a napokban, amikor megyünk arra találkozok vele, esetleg tudok vele pár szót váltani, megtudom a nevét, de úgy érzem, erre csekély esélyem van. Szeretném a segítségeteket kérni, szegediek, vagy ott ismerősök előnyben!
Egy szomorú, tehetetlen, szerelmes, 12 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!