Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti csináltatnátok ezek után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csináltatnátok ezek után dátumos tetoválást?

Figyelt kérdés

Volt barátommal 4 évig voltunk együtt első szerelem volt.

Nem régen szakítottunk igaz elég csúnyàn, de arra gondoltam tetováltatnék miatta egyet mert mégis csak első szerelem volt ő is nekem én is neki, sokáig együtt voltunk, mindenben ő volt nekem komolyabban az első.

Római számokkal gondoltam a kapcsolatunk kezdésének dátumát a bal kezemre középső ujjam oldalára tetováltatni.

Onnan állítólag viszonylag hamar lekopik, és nem közvetlenül látnám/látná senki.

Mit gondoltok?

Nagyon nagy hülyeség lenne?

(Mindig is szerettünk volna közös tetkót csak féltünk belevágni.)

2017. jan. 7. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Hát...

Vegyük alapul azt, hogy esetleges helyzetben én hogyan is reagálnék...

Miután elmagyarázod, hogy azért mert 4 évig együtt voltatok és pluszba a szakítás után csináltattad... Hát elég komolyan elgondolkodnék azon, hogy most akkor továbbléptél-e már vagy felesleges egyáltalán foglalkozni is a témával...

2017. jan. 7. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Felejtsd el, kislány.
2017. jan. 7. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem. De előző, ha nem ilyen lekezelően nyilvánítod ki a véleményed, akkor is fefogja.
2017. jan. 7. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd. Gondolj bele: eljön majd egyszer a leendő férjed (aki igaz nem az első már, de jobban fogod szeretni, csak még el se tud képzelni) és neki nem hiszem, hogy jólesne a régi kapcsolatod dátuma.
2017. jan. 7. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki meghal akit szeretünk van aki az után is az emlékére tetovàltat. Akkor ezt miért ne?
2017. jan. 7. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Még ha meg is csinálnák azt a tetoválást(látható helyre fiataloknak nem csinálnak jobb helyeken,ez tapasztalat)mi értelme lenne kiadni pénzt ha már nem vagytok együtt.Gondolj bele ha mondjuk nem kopik ki és új társat találsz magadnak hogy fog neki esni neki.
2017. jan. 7. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
A halál teljesen más.
2017. jan. 7. 20:56
 8/10 striga ***** válasza:
68%
A halálnak ehhez semmi köze. A ti kapcsolatotok véget ért, bele kell törődni és nem tetoválgatni a kapcsolatotok kezdését. Az már egy lejárt és lezárt dolog, lépj túl rajta és talán majd te is rájössz, hogy hülye ötlet volt anno a dátumos tetkó.
2017. jan. 7. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem csináltatnék ezek után.

4 év tényleg sok idő, meg első szerelem, szép meg minden, viszont emlékét belül kell megőrizni illetve a képeken. Ilyen dolgot ujjra semmiképp se tetováltatnék és mást is lebeszélnék róla.

Ujjon tényleg lekopik, de nem teljesen kopik ki. Tehát látszani fog valami. Onnan meg eltávolítani se könnyű illetve mással takarni sem. Szóval, ha mindenképpen szeretnél róla egy testen őrzött emléket, akkor ne létható helyet válassz.

Így nem kevered magad se akkora nyűbe, és takartatni is könnyebb lesz másik tetoválással, ha már nem szeretnéd látni. Sose tudhatod, hogy valaha összejöttök-e vagy sem. Lehet 10-20-30 év múlva amikor már mind a ketten több váláson vagytok túl.

Szóval így ujjadra hülyeség. (Nem, nem vagyok ellene a tetoválásoknak, nekem is van, ujjon is van, de attól még nem mindegy, hogy mi és hol!)

2017. jan. 8. 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Anyuka, apuka, testvérke születési dátumára azt mondom, hogy oké...

De pasi/barátnőét sose tetováltatnám magamra. Főleg nevet, mint egyik barom ismerősőm 3 hét után a csaj nevét magára varratta és másnap szakítottak....

Én úgy vagyok vele, hogy, ha lesz kiskölyköm CSAK az ő nevét vagy születési dátumát fogom magamra varratni

2017. jan. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!