Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor csináltatnátok tetoválást a szerelmetek nevével? Kérdésem azoknak szól, akik nem ellenzik a tetoválást.

Soha.
Ha valami miatt mégis elválnak útjaitok és ott van az a a lemoshatatlan folt a bőrödön? Vannak, akik 20 év után válnak el, de akkor is bosszantó lehet. Szerintem butaság egy ilyen tetoválás.
19L

Ne csináld!!!
Szeretem a tetkókat. Mindkettőnknek van a párommal. Soha nem tetováltatnám senki nevét magamra. Esetleg a gyerekemét, de akkor menne mellé az arca, vagy a láblenyomata is.
Válassz inkább valami olyasmit, amit mindketten szerettek, hogy ha tetszik neki, akkor majd ő is csináltat egy hasonlót.

Tervezek tetoválást,de a párom nevét soha.
Szeretem a barátom,szeretném ha életünk végéig tartana,de ennek is maximum 50% az esélye,mert előre nem lehet tudni mi lesz velünk pl 5 év múlva,pláne később.
Ha meg szakítanánk(azért nem hiszem hogy olyan jól állok majd valaha is hogy horribilis összeget költsek arra hogy eltávolítsák,meg hát hasznosabban is el lehetne költeni azt a pénzt)és megismerek mást,elég kellemetlen lenne nekem is és valószínűleg neki is hogy az exem neve van rám tetoválva.
Max azzal értek egyet amikor van valami ami a kapcsolatukra utal,de ezt csak ők tudják meg max 1-2 közeli barát,és azt tetováltatják magukra,de azt is nagyon átgondolnám.18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!