Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok csináltatnátok ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csináltatnátok ilyen tetoválást? Ha igen melyiket?

2016. ápr. 8. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért a fuck me-t a nőgyógyásznál, esetleg szülés közben, meg a strandon eléggé szégyellném. Meg úgy amúgy is. Ki az aki ezt magára varratja?

Szerintem mindegyik elég idiótán néz ki. Nem csináltatnám meg. 19L

2016. ápr. 8. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ezek gagyik, sablonosak.
2016. ápr. 8. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Alapból nem raknék magamra ilyen helyre tetkót, de ha már muszáj ezek akkor se tetszenek annyira. Mindegyik azt sugallja kicsit amit az utolsó mond, nekem meg ez az utolsó célom kb. A fuck me-s kiverte a biztosítékot végleg:D 18l
2016. ápr. 8. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek bunszarok mar bocs.:D

Nekem van tetkom,de hatul alacsonyan a csipomon es egy izleses felirat,ami a paromnak szol.. De semmi kepp sem ilyen,hogy fuck me. xd

2016. ápr. 8. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem csináltatnék, egyik sem ízléses,sot...pedig nincs bajom a tetkokkal, de most ezeknek mi értelme? Ha varratnek magamra biztos olyan helyre,amit könnyűszerrel eltakarok,akar strandon is..de ez én vagyok!
2016. ápr. 9. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!