Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Tulajdonképpen mit is akar?
Van egy srác, akivel elég régóta beszélünk.
Amikor megismerkedtünk, mindketten szimpatikusak voltunk a másiknak, alakult köztünk valami. Én jobban meg akartam ismerni,ezért vártam még azzal, hogy bármi legyen köztünk.
De sajnos ő nem várt, barátnője lett.
Ettől függetlenül még mindig nagyon sokat beszélünk,nagyon jóban vagyunk. Viszont vannak fura dolgok. Küldött már magáról félmeztelen képet,és nem én kértem.(Ekkor már együtt voltak a lánnyal) Ha fiúról mesélek neki, akkor olyan,kintha féltékeny lenne. Sokszor mondja,hogy fontos vagyok neki,stb.
De elvileg szereti a lényt. Nem szeretnék semmit tőle (amíg együtt vannak), hiszen tiszteletben tartom, hogy barátnője van.
Nem értem,miér csinálja ezt velem?
Ne foglalkozz vele. Gondolom elég hiú alak lehet, ha ennyire se tud elköteleződni a barátnője mellett, és nem az a baj hogy beszélget veled.
Úgy gondolom az is lehet, hogy azért fontos neki hogy jó kapcsolatban legyetek, ha esetleg szakít a barátnőjével, ott legyek neki és bepróbálkozhasson nálad, mintha valami ász lennél a zsebében. Sok mai fiú ilyen tinikorban, első kézből mondom.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!