Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? és én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? és én miért nem tudok elszakadni tőle?

Figyelt kérdés

Van egy srác, találkoztunk is már, de nem volt semmi, csupán jól éreztük magunkat.

Rengeteget chateltünk, egész napokat, de neki akkor volt barátnője, mégis nekem írogatott, meg írta, hogy nem érzi jól magát vele, aztán szakítottak (a lány szakított, nem ő)

ezt követően találkoztunk néha még, aranyos volt, chaten is nagyon édes dolgokat írt, igazából rohadtul jól éreztem magam vele, talán kicsit szerelmes is lettem belé (tudom, én idióta naív) :D

Aztán kissé hullámvölgyes lett a kapcsolatunk, egész sokat "veszekedtünk", csökkent az aranyos üzenetek száma, utána jóideig nem beszéltünk, ami szarul esett,de ráírtam egy ürüggyel, elkezdtünk beszélni.

A követkető alkalommal ő írt,azt mondta azért nem írt, mert félt, hogy haragszom rá amiért nem írt.

A többit már inkább privátban írnám le.... Mindenkinek, aki tud segíteni pár hasznos tanáccsal, tud valamit mondani rá nagyon hálás lennék. :)

Igazából a szememben egy k*csög, nem is érdekel már annyira (talán kicsit), de nem tudok neki nem visszaírni, nem úgy gondolni rá. :(

Sok más fiúval beszéltem, találkoztam, chateltem, de egyiksem fogott így meg, hozzá hasonlítom kicsit őket személyiségileg, pedig tudom, nincs két egyforma ember, de mégis, ha rá gondolok ígyis pillangók repkednek a hasamban,vagy ha látom hogy ő írt, közben megsem érdelmi, tudom jól.

2017. jan. 5. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezed önmagad miért nem tudsz elszakadni tőle ,mi a válaszod?
2017. jan. 5. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki. Ha a csaja ki nem dobja, akkor ma is vele lenne. Veled játszott, legyezgette a hiúságát a tény, hogy odavagy érte. Miért is venne komolyan, minden hibát elkövettél, amit csak lehet. Teljesen mindegy, hogy ő mit miért csinál, vagy hogy te miért nem tudsz leszakadni róla: innentől kezdve már csak rosszabb lesz. A végére nem marad egy szikra önbecsülésed sem.
2017. jan. 5. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd írd le nyugodtan privátban. :)
2017. jan. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!