Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elszakadni tőle. Mit tegyek?
Sziasztok! :)
17 éves vagyok, és életem első szerelmében nagyon nagyot csalódtam. Két hónapig nagyon jóbanvoltunk, úgy is alakultak a dolgok, hogy összejövünk, hiszen gyakorlatilag csak nem volt kimondva a dolog. És ezután az egészet elrontotta azzal, hogy visszament az exéhez. Nagyon padlóra küldött a dolog, és ez három hónapja történt. Eleinte alig tudtam aludni és vele álmodtam nagyon sokat. Most is minden nap gondolok rá, és elalvás előtt rengetegszer elsírom magam, megőrjít a hiánya. Nem tudom, hogyan felejtsem el? Nem voltam még ezelőtt szerelmes, de ő olyan dolgokat mondott/tett, hogy nagyon megszerettem, most pedig nem tudom, hogyan felejtsem el.
Adom az előző kommentelő szavait.Viszont itt a másik mozgató rugó az idő lesz. Az idő gyógyír. Elfelejteni ugyan nem fogod, csak a fájdalmad fog enyhülni, és végül a fájdalom is alábbhagy idővel. Csak ne nézegesd a profilját, ne keresd, ne érdeklődj utána. Baromi nehéz lesz, iszonyatosan, de muszáj. Különben semmi sem fog változni, minden maradni fog a régiben...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!