Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok tőle elszakadni? Pedig bunkó, szinte semmibe vesz, de mégis szeret, és én is őt.
Nem tudom miért viselkedik így a barátnőm,semmit nem lehet vele megbeszélni,ha pedig az egyik vitánkban nekem van igazam besértődik.Soha nem bántom meg,szeretem,de ő csak a rosszat látja meg.Már rég szakítottam volna,de egyszerűen annyi emlék és érzelem fűz hozzá hogy belepusztulnék ha elhagynám.Egyikünk sem csalta meg a másikat,nagyon szeretjük egymást,csak számomra érthetetlen a viselkedése.Mikor megkérdezem tőle hogy miért ilyen,azt mondja ő sem tudja.Nem akarok szét menni,de ez így már nagyon rossz.
Szeretnék egy új barátnőt keresni,aki teljesen más,de egyszerűen képtelen vagyok rá.Arra is gondoltam már hogy mivel a barátnőm úgyis messzebb lakik mint én (koleszos) így keresek egy barátnőt,őt pedig megtartom alkalmi partnernek (belemenne,hogy miért az egy egész más sztori).De ha neki lenne mellettem valakije abba beleőrülnék,nem bírnám tétlenül tűrni hogy más fiúval van.Ez így elég zavaros lehet pár embernek,de sajnos léteznek ilyen és talán ennél bonyolultabb kapcsolatok is.
Nektek mi a véleményetek erről?Miért viselkedhet így,mi lenne a jó megoldás?
ahh...a szerelem...
ne szakadj el tőle amíg nem tudsz. idővel majd eljutsz arra a pontra amikor tényleg besokalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!