Hiányzik nekem a c++ ez volt az első nyelvem amit megtanultam sajog a szívem és nem tudok elszakadni tőle viszont?
Viszont az a baj,hogy az unity a másik kedvencem de nem lehet benne c++ ban scriptelni. Az a baj ezzel hogy két nyelvet jól érteni olyan mintha egyszerre két dologra kéne figyelni egyszerűen beleőrülök mert folyton keverek benne dolgokat.
Tudtok mondani nekem valamit amivel unityban is scriptelhetnék c++ ban úgy mint a c# al?
Légyszike srácok nagyon akarom hogy ez lehetségessé válhasson.
Milyen informatikus vagy, ha még a google-t se tudod használni???
Am meg ott az Unreal Engine amihez C++-ban írhatod a kódjaid...
Ha annyira hiányzik a C++, akkor használd azt!
Ha meg Unity-zni akarsz akkor meg C#...
Nincs támogatott lehetőség a kettő vegyítésére és szerintem nem is érné meg...
Ha annyira vegyíteni akarod a kettőt akkor tudsz olyat esetleg, hogy C++-ban írod az üzleti logikát és az adatkezelést, a Unity meg a megjelenítő réteg...csak kell egy köztes kommunikáció, pl TCP vagy UDP socket-el csatlakozol, tehát szerver-kliens kapcsolatot valósítasz meg lényegében...
Mint egy multiplayer, csak itt egyedül játszol, de csinálhatsz multit is belőle, ha igény...
JSON vagy XML formátumban megküldözgeted a saját osztályaidat, csak ugye mindkét oldalon meg kell valósítanod őket. Megtudod csinálni azt is, hogy nagyon leegyszerűsíted a Unityben levő kódot, hogy minden logika nélkül csak futtassa a parancsokat amit a C++-tól kap...
Multiplayer projekteknél belefutottam olyanokba ahol a kliens Unity + JS/C#, a szerver pedig Java volt.
Szóval 1-2 ilyen projektet kereshetsz te is, hogy megnézd hogyan valósítják meg ezt, ha esetleg nem értenél hozzá.
23F
de szerintem ennél többet ne várj, tehát Unityben C#-ban vagy JS-ben kell írnod a kódot...
tehát amit te szeretnél megvalósítani azt a Unity nem támogatja...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!