Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti szakitanatok 'eletetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakitanatok 'eletetek szerelmével ' azert hogy Nektek legyen pénzetek (munka nyugaton)?

Figyelt kérdés
Velem konkretan ezert szakitott ma a baratom pedig tudom hogy szeret es én is őt. De nem ertem miert hajítja ki az ablakon az elmult pár hónapot. Annyira jo volt. Azt mondta nincs mas választásunk. De én beleőrülök. Ha nem szeretne nem érdekelne a dolog. Ismerem jol, meg mindig szeret a masik h nem ert a pénzhez csak azt hiszi. De a penz nem fog engem pótolni
2017. jan. 5. 00:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Minden lehetőségen kapni kell."

De nem bármi áron. Vannak nagyobb értékek, mint a pénz, vagy az, hogy felvághass azzal, hogy nyugaton dolgozol.

2017. jan. 5. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:

"Vagy neked nem ér ennyit?"

És neki nem ér annyit, hogy maradjon?

Mellőzzük már a kettős mércét!

2017. jan. 5. 12:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Amugy meg ha azt nézzük nyugaton tenyleg tobbet lehet keresni de minden dragabb, főleg h a szállást is ki kell fizetni. És aki itt epp anyit keres hogy eleldegél az ott se fog annyit h milliomos legyen 1 ev alatt.. Kiveve ha orvos. De a baratomnak nincs szakmája, az autoszerelesben és az epitkezesekben segédmunkásként tud csak elhelyezkedni. Dolgozott mar pest megyében 150-200 ezerért ingyen volt a szállás és mégis 10 ezerrel jott haza. Azt meg üzletelni se tud mert kepes tízezreket kihajontani egy szarért.
2017. jan. 5. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk mi áll a dolgok mögött. Lehet hogy akkora hisztit lecsapott, hogy az "élete szerelme" észbekapott, hogy mekkora egy hárpiával van együtt és gyorsan lelépett. Mert ugyebár mindenki mindig magát szépíti, ő nem hibázott, csak az a másik.

Szinte 100% hogy nem úgy zajlott ez le, hogy "XY én külföldön szeretném leélni az életemet, hogy jobb jövőm legyen és több pénzt keressek, ezért most szakítok veled." Ha meg igen, akkor nem vagy élete szerelme és még csak soha nem is szeretett igazán.

2017. jan. 5. 13:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Mostanaban voltak apróbb összetűzések. De nem én kezdtem de mondtam neki h rosszul esik
2017. jan. 5. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretett téged eléggé szrintem.
2017. jan. 7. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!