Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tulságosan ragadós lennék?
Nézz magadra, ha rágóból vagy, akkor igen.
17F
Ha azt nézed, a felnőtteknek sincs több idejük a párjukra: ott a meló, gyerekek, egyéb dolgok. Ezek miatt kevés idejük marad egymásra.
De ha tényleg fontosak vagytok egymásnak, akkor lesz majd idő egymásra. Lehet, hogy nem annyi amit szeretnél, de szerelemben nincs olyan, hogy elég idő egymásra. Mindig többet akarnál.
Lényeg, hogy egyáltalán nem rossz hogy ennyire hiányzik, meg ennyire nem tudsz meglenni nélküle. Ez teljesen normális. Az én exem is ilyen volt.
És majd kialakul a barátod szüleiben is az, hogy a fiuknak van magánélete, és annak engedni kell. Ezt ki kell harcolni.
Sok sikert hozzá!
(20F)
Kicsi szívem.
Látom, téged is bedarált már a női magazinok agybaja, és azt hiszed, gond, ha egy párkapcsolatban szeretnél némi időt tölteni a partnereddel.
Na most a helyzet az, hogy ez a pasika lesz.r téged. Nem keres magától, nem vagy fontos neki. Ha az lennél, le sem tudnád magadról vakarni, minden szabad percét veled szeretné tölteni.
Drukkolok, hogy a következő kapcsolatod már ilyen legyen.
Te a ragaszkodóbb típus vagy, ami nem probléma alapjában véve. Kivéve akkor, ha a párod nem ilyen.
Két féle ember van párkapcsolatban:
1. A ragaszkodós, aki minél több időt akar eltölteni a másikkal.
2. A párját (normál esetben) ugyanúgy szereti, mint a párja őt, ám neki több szabadidő kell, nem akar szinte non-stop a másikkal lenni.
Egyik típussal sincs semmi baj, mindkettőnek megvan a varázsa.
Szóval ez az ellentét alapjában véve rossz. Nem tudom,hogy ebből fakadóan érzed-e ,hogy nem hiányol annyira, de ha ezt érzed,már nem jó.
Én nem feltétlenül ragaszkodnék ehhez a kapcsolathoz, ha ezek a kételyek sokáig fenn maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!