Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami megváltozott köztünk. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel eddig mindig jól elhülyéskedtünk,elbeszélgettünk,meg is öleltük egymást. Ez így telt szünet alatti időig. Aztán most amióta elkezdődött a suli. Nem beszéltünk szinte semmit,megváltozott teljesen a kapcsolatunk. Nem tudom miért lehet. De nagyon elkedvtelenít. Mert nagyon kedvelem a srácot ès eddig úgy tűnt ő is. Szerintetek miért lehet ez? Vagy hogyan viseljem el ezt a helyzetet?2017. jan. 4. 20:23
1/5 anonim válasza:
Velem is sokszor van ez. Nemtudom mi miatt ilyenek az emberek, hangulatingadozás vagy nemtudom..en egyszeruen bele szoktam torodni, vagy ha a szemely nagyon ertekes szamomra, akkor kereken megkerdezem tole hogy mi miatt van ez..de erre altalaban a "semmi nem valtozott csak te hiszed azt" fele válaszokat kapom..szoval szerintem ezt a kettot tudod csinalni. Megkerdezed tole h oszinten mondja el mier van ez, vagy pedig hagyod.:(
2/5 anonim válasza:
Mond neki hogy te ezt érzed, kérdezz rá hogy mi változott....esetleg tetszik-e neki valaki...érdeklődj és kiderül!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Mint az első válaszolóhoz hasonlóan,a válasszal nem mondd el igazából semmit. Múltkor beszéltük meg hogy csak barátok vagyunk. És azt követően 'normálisan',ugyan úgy volt minden. Ha jobban belegondolok ez után kezdett már megváltozni minden. Lehet hogy ez áll a háttérbe?
Remény veszett vagyok. Félek,hogy túlságosan is eltávolodunk egymástól.
2017. jan. 4. 20:47
4/5 Jdjdjdj válasza:
Hat azert van mert o erzett szerintem valamit irantad es felenk volt bevallani hogy szeret es nem tortent koztetek hosszutavon komolyabb dolog de ha te szereted akkor prokalkozz mert o feladta vagyishat te szereted?
5/5 A kérdező kommentje:
Szeretem,vagy is nem vagyok benne biztos. De ha meg nem így van,vagy is ő nem érez/érzett semmit,akkor lehet rosszabb lesz a helyzet. De köszönöm!
2017. jan. 4. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!