Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális? Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Egy lányba szerelmes vagyok és ő is belém.Onnan tudom, hogy elmondtam neki és ő is nekem.De viberen nagyon sokat beszélgetünk és élvezzük is, de a suliban nem szoktunk beszélgetni.Ő egy másik fiúval szokott beszélgetni, de belé nem szerelmes.(amikor megkérdeztem, hogy még mindig szerelmes-e belém az tegnap volt.)

Miért egy másik gyerekkel beszélget miközben az órán rám szokott nézni és viberen tök jókat beszélgetünk?

Nem vagyok olyan bátor, hogy odamenjek hozzá és beszélgessek vele.

2017. jan. 3. 20:59
 1/6 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem mondani, hülyék ne írjanak!
2017. jan. 3. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Én se tudom, szerintem te tudod csak titkolod
2017. jan. 3. 21:20
 3/6 A kérdező kommentje:
De a fiu sem szokott odamenni hozzá.
2017. jan. 3. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Oda fogok menni, bocsi, de miről beszélgessek vele?
2017. jan. 3. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Valaki leírja mindenhová az igaza (ez a 69%osnak szól, erre mit kap tiltást, hát igen ez az élet rendje ez az élet rendje uraim, kérdező tényleg idióta vagy ahogyan a többi is, akiknek ezt írta, de mindegy)
2017. jan. 3. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
ugyanarról amiről viberen...
2017. jan. 3. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!