Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezek után is ennyire hiányzik?
2 hónapja vesztem össze a fiúval akit nagyon kedveltem.
Csak neten beszéltünk, de nagyon nagyon sokat, minden nap. Megbeszélt találkozó is volt, a vita előtt pár nappal.
Lehet hogy ő is hasonlóan érzett mint én, de tény hogy nagyon sokat veszekedtünk.
Egy nap leírtam neki őszintén mindent amit gondolok, az volt a válasza hogy nem akar többet veszekedni velem, sem megbántatni, mert nem szándékosan teszi, és hogy jobb ha nem is találkozunk mert csak megbántana stb.
Ez volt 2 hónapja.
Ezek után egy hétig nem mentem fel facebookra, féltem hogy nem bírnám és ráírnék.
Végül ő írt még pár sort aztán letiltott.
Eddig próbáltam elvonatkoztatni, de most így szünetben rajottem hogy meg mindig nagyon bánt a dolog és képtelen vagyok elengedni. Könnyes szemmel olvasgatom a beszélgetéseket, és arra gondolok hogy én lennék a legboldogabb ha sikerült volna az a találkozó. Mindenről ő jut eszembe, és az, hogy nem tudom vele felvenni a kapcsolatot és nem tudom ezt neki leírni, és még ha le is tudnám se változna semmi.
Normális hogy ennyire beleőrülök a hiányába azután amik történtek?
Ez teljesen normális dolog..
Sajnos nem nagyon tudsz mást csinàlni, minthogy elfelejtsd.Ehhez viszont idő kell. Rengeteg hal úszkál még a tengerben. Ha vele kell lenned, akkor a jövőben úgyis együtt lesztek. Addigis kitartást, és remélem jól alakulnak majd a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!