Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek normális ha egy ilyen csak rámászott a fiúmra? 😟
Mármint először nem kellett neki, aztán jöttem én most meg le akarta nyúlni a kezemről.
Csak nem tudom mit hitt, hogy majd úgy odaadom?😂
Mondjuk elég profi vagyok ezekben, mindig is megtéptem a liba viselkedésűeket, jól nevelt csaj vagyok.
De miért agyalok ezen ennyit ha már leállítottam?
Nem kéne ugye?
Volt veletek hasonló?
Mármint elég sokat játszadozott a fiúmmal.
Én mentettem meg.
De akkor ez valami tavoli féltekenyseg lehet?
Szórakozik vele utána képtelen elfogadni, hogy az ilyesmire nincs szükség normális körökben?
Hogy csak ugy oda vissza hülyítjük a másikat?
Meg frusztralja hogy összejött a srácnak csodával határos módon?
Az ilyen nőket mind meg kéne tépni szerintem, a legeszesebb ferfit is kepesek beszívatni, ugy kell őket lefogni😂
kibszottul elment az esze 😂😂😂👌👌
Ha legkozelebb problema lenne vele, csak szolj, a es es a testvereim megoldjuk. ✌✌💪🍆
Sok csaj játszadozik srácokkal csak poénból, ez nem volt új fülemnek.
Ha őszintén szeretnéd tudni, nehéz lesz elfogadnod, de önbizalom hiány. Ha játszadozott a fiúddal, akkor a fiúdnak tetszett/tetszik, különben nem hagyta volna. te most úgy érzed hogy a srácodnak még mindig vannak dolgai a csajjal, ezért most próbálod megnyugtatni magadat ezzel hogy kiírod ide.
Összefoglalva, nem zártad le a dolgot, mert még mindig van valami kettejükkel. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!