Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy you tuberes srác itt a neten.

Úgy ismertem meg h facen egy haverom lopta a képeit és azután jöttem rá h ki ő és felkerestem a teljes adatlapját

Spanyol és Dél amerikai,az a baj h én menthetetlenül bele szerettem,bele vagyok őrülve,miotta megnéztem a videojit csak az ő hangja cseng a fülembe,17 éves,naon tetszik és kar h én Magyarországi vagyok,azis zavar h néha már azt hiszem megvagyok bolondulva

A tudat is öl hogy milyen messze lakik,és h sztem semmi esélyem nála

Szerintetek ez normális?

Veletek fordult már ilyen elő ?

15/L

2016. dec. 26. 21:11
 1/1 Zephos válasza:
Velem is fordult ilyen elő, csak egy amerikai lánnyal. Ez valamilyenféle online szerelem. Most még gondolkozhatsz hogy van esélyed, meg elutazhatsz oda és minden. De nagy eséllyel nem. Nehéz, de bele kell törődni :(. Keress egy igazi fiút. :) Nekem kb 1 hónapja volt ilyen és már csak nevetek rajta
2016. dec. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!