Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy mióta szerelmes vagyok, sokszor olyan szomorú vagyok?
Van egy fiú, aki eddig a barátom volt, de aztán bevalltuk egymásnak hogy szerelmesek vagyunk (egymásba xDD), és összejöttünk. De neki van pár lány haverja is. És néha olyanokat ír nekik pl. Facebookon, ELŐTTEM, hogy "Tudod hogy szerii van :s" meg ilyenek. Aztán ha megkérdem tőle miért, azt mondja "Tudod hogy csak viccelek, én téged szeretlek!"
De ezt napi szinten csinálja, én meg már szinte minden nap sírok, mert nem tudom elviselni ezt, de nem érti meg...de ha már csak velük beszélget, nem velem, annyira feleslegesnek érzem magam, hogy elsírom magam...ez normális...?15/L
Nekem is vannak lány barátaim de ilyen még eszembe se jutna velük kapcsolatban. Se most 21 evesen, se 15 évesen.
Ilyeneket en csak barátnőmnek mondanék.
Ha nem érti meg akkor hogyan is szeret????
Itt vmi extrém paradoxonna van dolgunk nem igaz?
Persze az emberek ilyenek ezt jobb ha megtanulod. Mondjuk én zsidóként még emberszámba se számítattok hisz ha egy csaj mondjuk úgy tűnik szeret akkor is lekoptat.
Szóval én tuti örülnék egy olyan lánynak mint Te a hapsid helyébeb, ő nem tudja kinek okozvkönnyeket nem igaz?
Ne foglalkozz vele, én is feleslegesnek ereztem magamat egesz életemben.
A munkámat kivéve sehol se számítottam.
De egy nap meg győztesként fogok visszaterni így te is próbáld elterelni a gondolataidat ettől.
Öltözz jobban, beszélgess fiúkkal, vedd semmibe hàtha észhez tér es rájön mit jagyott ki.
Ne Te legyél aki sír, ezt megtanultam még én is.
Te megtettél mindent.
2-es vagyok. Már bocs de szövegértésből hányasok voltatok esetleg?
Mi az, hogy beszelje. A lány tisztán leíŕta h a hapsi nem erti meg.
Ezek utan nincs mit beszélni, egy bunkó ahogy a lánnyal bánik.
Vagy ha a te csajod sírna a te szemetséged miattmèg te varnad el h ő kervényezzen beszélgetést?
Ez így cseppet sem fair.😤
Na és te hányas voltál?
Igen, beszélje meg mert néma gyereknek anyja se...
Beszélt, nem értette.Ezért írtam, hogy komolyan beszélgessenek, mivel ebben a korosztályban még nem annyira jellemző a kommunikálás csak a vita.De igazad van, egy kis probléma miatt inkább dobja el magától.
Meg kell tanulni a gondokat megbeszélni és megoldani!
Hmm...ebben us van igazság. De ha valakit nem érint meg az, hogy brátnője szimplán annyira erzékeny h ettől könnyekre fakad akkor...érted😃
Persze ettől függetlenül ak èn is támogatom tanácsodat.
Beszèlj vele!
Köszönöm, azt hiszem tényleg az lesz a legjobb, ha beszélek vele :s
Kitartást, és köszi mindenkinek ment a zöld kész :))
Szia!
Ha ez bátorít, én olyan vagyok, mint a te történetedben a srác, csak fordítva, én lány vagyok, és sok fiú barátom van. Ha a párom ott van, eleve nem chatelek velük, ha csak nem valami fontos dologról van szó, de én is megmondom nekik, ha fontosak nekem, és szoktam kedves dolgokat írni nekik. De: mindig megvan a határ, hogy mikor gondolom a barátilag, és flörtölni sem szoktan egyik srác barátommal sem. Ha a parom féltékeny, kötekedő típus lenne, ettől független nehezményezné a dolgot, de szerencsére nem az:D és tudja, hogy sosem úgy gondolom, akármit is írok a haverjaimnak. Ha azt írom egyiküknek, higy alig várom, hogy találkozzunk, akkor ez alatt azt értem, hogy várom, hogy beüljünk egy sörre. Ha a barátomnak írom, azt jelenti, hogy várom, hogy nála töltseg egy hétvégét, és együtt lehessünk. Lényeges különbségek vannak, és te is próbáld felfedezni őket:) derítsd ki, hogy a barátod mennyire gondolja komolyan, amit más lányoknak ír, illetve, hogy flörtöl -e, vagy csak barátkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!